Monogràfic de SAP a l’Aula Sant Feliu!

El passat dimecres 27, des de el Punt TIC Palau Falguera del Projecte Municipal Sant Feliu Innova, vàrem realitzar al centre de Formació Aula Sant Feliu un monogràfic sobre l’eina SAP per al curs Certificat de Professionalitat en Organització i Gestió de Magatzems, que es realitza des de gener.

DSCF3570 DSCF3571

En aquesta sessió de 90 minuts de durada, el nostre dinamitzador Andrés Gutiérrez va fer una introducció trencant els mites sobre aquest software i explicant perquè és tan important tenir coneixements de SAP per enfrontar-se al món laboral. També va fer una petita explicació dels diferents mòduls que conformen aquest programa tot-en-un i va acabar la sessió explicant les feines de consultor funcional i tècnic de SAP.

DSCF3575 DSCF3574

La xerrada estava motivada per la necessitat de conèixer aquesta eina a l’hora d’aplicar aquests coneixements al món laboral. La valoració va ser molt positiva i la majoria d’alumnes han manifestat que volen ampliar aquest coneixements realitzant un curs de SAP dels que periòdicament s’organitzen al Punt TIC.

Si teniu ganes de conèixer aquesta gran eina per no quedar-vos enrere, passeu-vos pel Punt TIC i us informarem del nostre curs de SAP. També podeu demanar informació al 93 666 61 80 o a telecentre@santfeliu.cat

Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.