Llibres, roses i noves formacions digitals al Punt TIC!

 

Ja ha passat Sant Jordi, tots tenim ja els nostres llibres i roses, i que millor que acompanyar aquesta festivitat de saviesa que formant-se digitalment també. Al Punt TIC ho tenim molt clar, i és per això que oferim durant el mes de maig quatre noves formacions que us estan esperant.

Voleu saber més?

Cartel MAYO 

Cursos:

– Trucs de Google i Seguretat a Internet: Millora la teva navegació! Formació adient per gent que ja ha fet el curs bàsic d’informàtica o que ja tingui coneixements bàsics, on es continuarà treballant Internet. En aquest curs es farà un repàs de conceptes com el “Hardware”, “Software”, etc. Entrant ja amb el tema Internet, veureu les diferents xarxes socials (Facebook, Twitter, Youtube) i la seguretat i privacitat que cal tenir. Els comptes de correu Gmail, utilitzar el cercador web Google i els navegadors web com Chrome eficientment. Amb el tema de la seguretat aprendreu els diferents tipus de “Malware” és a dir els virus, troians, spyware, adware… programes que poden fer malbé el nostre ordinador i com combatre’ls amb antivirus i firewalls.

Horaris: dimarts i dijous d’11:15 a 12:45 h del 10 de maig al 2 de juny (8 sessions). Al Punt TIC Palau Falguera.

– Univers apps: La teva app setmanal. Com cada mes, durant un dia a la setmana tenim aquesta formació per la gent que no sap què fer amb el seu radiant “smartphone” o telèfon mòbil. ¿Vols treure-li profit realment al teu telèfon mòbil? Aquest és el teu curs! En ell aprendràs que pots descarregar diferents aplicacions o apps com “PhotoGrid” de retoc fotogràfic o fer les compres a través del mòbil amb les diferents apps com Wallapop o Amazon.

Horaris: divendres de 9:30 a 11 h del 13 de maig al 3 de juny (4 sessions). Al Punt TIC Palau Falguera.

– EXCEL: Gestió avançada fulls de càlcul. Utilitzes habitualment el programa Excel però no li treus el màxim profit, o saps simplement utilitzar-ho bàsicament? Doncs en aquest curs trobaràs el que vols. Primer de tot es farà un repàs general al funcionament del programa durant el primer dia, concepte de funció, llistes personalitzades, formatació de lletres i cel·les, etc. Després ja comença la cosa interessant, dia intensiu de funcions essencials com suma, mitjana, màxim i mínim. Com crear gràfics, formatació dels gràfics, gràfics mixtos, filtres avançats, utilització de l’eina de validació de dades i creació de macros són algunes de les funcions que veurem amb Excel.

Horaris: dilluns i dijous de 15:30 a 17 h del 9 de maig al 6 de juny (8 sessions). Al Punt TIC Torre del Roser.

 – SAP: Sistemes, Aplicacions i Productes. Tornem de nou amb l’eina més de moda al món laboral. En el curs veureu els diferents mòduls que conformen el SAP utilitzant simuladors, un software que unifica totes les necessitats de gestió de dades de l’administració empresarial. Aprendreu que és el “SAP Business Suite”, “SAP CRM”, “SAP ERP”, “SAP SRM”, “SAP PLM” i pel últim “SAP SCM”.

Horaris: dilluns i dimecres de 18:30 a 20 h del 9 de maig al 6 de juny (8 sessions). Al Punt TIC Palau Falguera.

Si t’interessa algun d’aquests cursos, hauràs de fer la teva inscripció presencial, al Punt TIC Palau Falguera, la setmana del dilluns dia 2 de maig fins al divendres 6. També haureu de portar la fotocòpia de la cartilla del banc o equivalent on surti el IBAN o compte corrent. Les formacions són subvencionades amb un preu de 3,15€ cada curs.

Us atendrem de dilluns a divendres durant l’horari de formacions habituals. Si necessiteu més informació, contacteu amb nosaltres al telèfon 93 666 61 80  de dilluns a divendres matins i tardes o bé envieu un correu electrònic a telecentre@santfeliu.cat

Recorda que mantenim la resta de serveis com l’accés lliure/aula d’estudi per tal que puguis fer ús dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador i tinguis un espai destinat als estudis, ja que la biblioteca està en obres d’ampliació. Els horaris són els mateixos, tots els dimarts de 17:30 a 19 h, dimecres d’11 a 13 h, dijous de 18.30 a 20 h i tots els divendres d’11:15 a 14 h al Punt TIC Palau Falguera.

També, les tutories individualitzades, on un dinamitzador resoldrà els teus dubtes digitals concrets. Aquest servei és els dimecres de 16 a 18 h, però es necessita cita prèvia; per demanar cita hauràs de trucar-nos o bé enviar un correu electrònic explicant el teu dubte breument.

Ens veiem al Punt TIC!

Un pensament sobre “Llibres, roses i noves formacions digitals al Punt TIC!

  1. Retroenllaç: Lo que dicen nuestros Innovador@s Públicos | CLUB DE INNOVADOR@S PÚBLICOS #CIP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.