LLiurament de diplomes al Punt TIC!

Ja han acabat les formacions del Punt TIC del mes d’abril amb resultats molt bons!

Marketing 2016

El dia 19 d’abril, va finalitzar el curs “No t’enfonsis: Navega per la xarxa!” Un curs en el qual hem aprés ha utilitzar Youtube de la millor manera possible, veure vídeos, crear una llista de reproducció, crear un canal, pujar vídeos… També hem parlat i analitzat les xarxes socials, centrant-nos en el Facebook, una de les més utilitzades. Hem tractat temes com compartir publicacions, pujar fotos, posar comentaris i una infinitat de coses més amb les quals els usuaris podran treure-li profit als seus perfils.

20160419_122215

 El dimecres 20 d’abril, va agafar el relleu el curs “Trucs de Google i Seguretat a Internet”. Un curs molt productiu i molt útil on les 4 primeres sessions, els usuaris van aprendre diferents trucs de Google per tal que la seva recerca sigui el més òptima possible i les altres 4 sessions van estar destinades al tema de la seguretat, posant èmfasi en els temes del virus, troians, cucs, phishing, spam… i com posar-li remei o prevenir-los.

20160420_104419

 El dijous 21, va finalitzar el curs “Ofimàtica bàsica: les eines essencials del nostre PC”, un curs on els usuaris han fet un tour per tot el que abraça Microsoft Office. Cada sessió ha estat utilitzada per cada programa existent. Amb el Word, hem aprés a inserir taules, imatges, posar vinyetes… Amb l’Excel hem aprés ha realitzar les operacions matemàtiques més comunes i amb PowerPoint, crear les presentacions més originals! Els usuaris han mostrat molt d’interès en aquest curs, estaven motivats i amb moltes ganes de continuar aprenent.

P1020842

 Divendres 22, els usuaris del curs “Univers Apps: la teva app setmanal” van rebre el seu diploma que acredita que han aprés a utilitzar i a treure-li el màxim de profit a diferents aplicacions per smartphone. En la primera sessió, vam fer retoc d’imatge amb l’aplicació Snapsee. La següent sessió va estar destinada al retoc de vídeo amb l’aplicació Video Maker Pro. El següent divendres vam analitzar les compres amb aplicacions amb exemples com: Wallapop, Aliexpress… i en l’última sessió, vam parlar de la personalització i descàrregues d’àudio.

DSCF3488

I per últim, el dilluns 25 acaba el curs de “SEO i SEM: Posiciona la teva identitat digital en els motors de cerca”, un curs molt interessant sobre el posicionament web, molt útil per les persones que tenen una web o un blog i el volen donar a conèixer. Hem tractat tots els temes per saber-ho fer de la millor manera possible, encara que els usuaris s’han adonat que té molta feina i no és tan fàcil com sembla, però a nivell general, s’han complert tots els objectius i els usuaris han sortit motivats!

Això ha estat el mes d’abril al Punt TIC Palau Falguera. Ja sabeu que els propers dies oferirem nous cursos i hi haurà noves formacions que començaran a partir del proper 9 de maig. Si voleu més informació us podeu passar pel Punt TIC Palau Falguera, escriure un correu a telecentre@santfeliu.cat o trucar al telèfon 93 666 61 80 de dilluns a divendres en horari de matí o tarda.

 El 2 de maig obrirem el període d’inscripcions, seguiu connectats!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.