Assessoraments i tutories al Punt TIC!

Al Punt TIC disposem d’unes hores setmanals on ens dediquem a fer tutories individuals a usuaris dels nostres cursos, en especial, i a tota la ciutadania en general.

En aquestes tutories i assessoraments personalitzats, sovint resolem aquells petits dubtes que poden sorgir mentre estem navegant per la xarxa, o fent ús dels nostres dispositius. Però no només això, també resolem dubtes més específics o que requereixen una explicació puntual i més elaborada.

Aquest és el cas de l’Esther: una usuària dels nostres cursos del Punt TIC, a la qual encara se li resistia la creació de codis QR; a més a més li era necessari aprendre-ho bé per poder participar al ConQR’s de Poesia que organitzava CRIDEM Educa.

L’Esther va demanar hora, trucant al 93 666 61 80 (encara que també podia enviar un correu electrònic telecentre@santfeliu.cat) i li vam donar hora per dimecres passat, 13 d’abril; on d’una forma més tranquil·la i personalitzada vàrem acabar de treure-li tot el misteri al món dels QR.

Un cas semblant és el de l’Amparo; que s’acaba de comprar un nou smartphone d’últim model i no sabia del tot com configurar-lo, descarregar apps, etc. Tots sabem com funcionen aquestes coses, són tant intel·ligents que sembla que tinguin voluntat pròpia i sense voler fas clic on no toca i ja la tenim muntada. Però tranquils, que per aquestes coses hi som aquí!

Les tutories del Punt TIC es realitzen tots els dimecres en horari de 16 a 18 h; encara que heu de demanar cita prèvia, tal com van fer l’Esther i l’Amparo. Si ens truques o ens envies un correu electrònic, hauràs de concretar-nos el teus dubtes i així podrem donar-te les respostes més adients al teu cas. Les sessions tenen una durada aproximada de 30-45 minuts per usuari; així ens assegurem una atenció totalment satisfactòria per vosaltres!

Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.