Seguim amb les formacions d’hivern!

Comencem el mes més curt de l’any (encara que tinguem un dia més) presentant-vos les noves propostes en formacions municipals al Punt TIC Palau Falguera!

Cartel febrero-marzo

– Endinsa’t al món digital: Descobreix el PC i Internet. Si encara no tens molta idea d’informàtica i Internet, en aquest curs aprendràs tot allò indispensable per tal que et converteixis en un surfer digital, tant a l’hora d’utilitzar l’ordinador amb les eines bàsiques (Microsoft Word, Paint, crear carpetes…) com a l’hora d’utilitzar Internet de manera segura (aprendre a navegar, saber guardar fotos, veure vídeos…). Si estàs interessat, cada dimarts i dijous de 11:15 a 12:45 hores, del 15 de febrer al 9 de març (8 sessions).

-No t’enfonsis! Navega per la xarxa. Un curs per tots aquells que saben el més bàsic i tenen ganes de més. En aquestes sessions us transformarem en uns  experts de les xarxes socials i aprendrem tot allò que ens pot oferir Internet més enllà de les imatges de Google. Si estàs interessat, el curs es realitza els dilluns i els dimecres de 9:30 a 11:00 hores, del 15 de febrer al 9 de març (8 sessions).

– Univers apps: de l’ordinador a l’smartphone. Setmanalment, aprendrem  tot el relacionat amb el sistema del nostre smartphone i/o tauleta. A més a més, cada setmana descobrirem una app nova per poder treure-li  el màxim profit al nostre dispositiu. Cada divendres de 9:30 a 11 hores, del 19 de febrer a l’11 de març (4 sessions).

 – ACCESS avançat: Creació i gestió avançada de bases de dades. Ja saps fer taules, consultes i informes i vols ampliar els teus coneixements amb aquesta eina ofimàtica? En el nostre curs d’Access avançat aprendrem a fer ús de macros i altres opcions que ens ofereix aquest software. Cada dilluns i dijous de 15:30 a 17 hores del 19 de febrer al 10 de març (8 sessions).

 – Marketing digital: Optimització 3.0 del teu negoci o marca personal. Com diu el refranyer, “renovar-se o morir”; en aquest curs aprendrem els fonaments del marketing digital, a més a més de diferents tècniques i aplicacions que ens permetran augmentar el nostre volum de clients. Endinsa’t en la era digital empresarial! Tots els dimarts de 19 a 20:30 hores del 16 de febrer al 29 de març (7 sessions).

– SAP: Eines de processament de dades d’administració. Sistemes, Aplicacions i Programes per al processament de dades; és un sistema que es coneix com ERP (recursos de planificació empresarial) que engloba tots els processos d’una empresa en un software tot en un. Cada dilluns i dimecres de 18:30 a 20 hores del 15 de febrer al 9 de març (8 sessions).

Recorda que les nostres formacions tenen un preu subvencionat de 3,15€ cada curs complet i també, que a part dels cursos, posem a la teva disposició altres serveis; com un espai obert d’accés lliure/aula d’estudi per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador i tinguis un espai destinat als estudis, ja que la biblioteca està en obres d’ampliació. Tots els dimarts de 17:30 a 19h, dimecres d’11 a 13h, dijous de 18.30 a 20h i tots els divendres d’11:15 a 14h al Punt TIC Palau Falguera.

A més a més, també t’oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els teus dubtes; això sí, per accedir a aquest servei, primer hauràs de demanar hora i explicar-nos el teu problema, així nosaltres ens ho podrem preparar per donar-te la solució més adient. Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18h al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

T’esperem!

Si estàs interessat/da en alguna de les nostres formacions truca’ns al: 622 88 33 01 (de dilluns a divendres de 10 a 13h o de 17 a 19.30h), envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19h, dimecres de 16 a 18h o divendres d’11.15 a 14h).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.