Any nou, formacions noves!

Bon any nou a tothom!

Ja heu fet els propòsits i promeses pel nou any 2016? No oblideu incloure participar de les noves formacions al Punt TIC Palau Falguera, tornem carregats de noves propostes acabades de sortir del forn i molt interessants. Voleu saber quines són?  

cartel enero                               

Endinsa’t al món digital: Descobreix el PC i Internet. Si encara no tens molta idea d’informàtica i Internet, en aquest curs t’ensenyarem tot allò indispensable per tal que et converteixis en una persona autònoma, tant a l’hora d’utilitzar l’ordinador amb les eines bàsiques (Microsoft Word, Paint, crear carpetes…) com a l’hora d’utilitzar Internet de manera segura (aprendre a navegar, saber guardar fotos, veure vídeos…). Si estàs interessat, cada dilluns i dimecres de 9:30 a 11h, del 18 de gener al 10 de febrer (8 sessions).

Blogga’t: Creació de blogs amb eines senzilles. Si tens moltes idees creatives i les vols endinsar al món d’Internet, crear un blog seria l’idea perfecte! Un blog és una eina molt semblant a un diari personal, però a través de la xarxa, on qualsevol persona pot accedir-hi als teus continguts. Utilitzarem la plataforma Blogger que ens ofereix Google i és gratuïta, i explorarem cada detall que ens ofereix. Cada dimarts i dijous d’11:15 a 12:45h, del 19 de gener a l’11 de febrer (8 sessions).

Univers apps: de l’ordinador a l’smartphone. Una formació que setmanalment, et permetrà analitzar una aplicació diferent a l’ordinador i la seva versió per a smartphone, tenint en compte els seus avantatges i inconvenients. Cada divendres de 9:30 a 11h, del 22 de gener a l’11 de febrer (4 sessions).

 – ACCESS: Creació i gestió bàsica de bases de dades. Access és un sistema de gestió de base de dades inclòs al Microsoft Office, un gestor de dades que recopila informació relativa a un assumpte o propòsit particular. Es tracta d’una eina molt vinculada a la feina i professionals de l’administració. Cada dilluns i dijous de 15:30 a 17h del 18 de gener a l’11 de febrer (8 sessions).

SAP: Eines de processament de dades d’administració. Sistemes, Aplicacions i Programes per al processament de dades; és un sistema que es coneix com ERP (recursos de planificació empresarial) que engloba tots els processos d’una empresa en un software tot en un. Cada dilluns i dimecres de 18:30 a 20h del 18 de gener al 10 de febrer (8 sessions).

 Recorda que les nostres formacions tenen un preu subvencionat de 3,15€ cada curs complet i també, que a part dels cursos, posem a la teva disposició altres serveis; com un espai obert d’accés lliure/aula d’estudi per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador i tinguis un espai destinat als estudis ja que la biblioteca està en obres. Tots els dimarts de 17:30 a 19h, dimecres d’11 a 13h, dijous de 18.30 a 20h i tots els divendres d’11:15 a 14h al Punt TIC Palau Falguera.

A més a més, també t’oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els vostres dubtes; això sí, per accedir a aquest servei, primer hauràs de demanar hora i explicar-nos el teu problema, així nosaltres ens ho podrem preparar per donar-te la solució més adient. Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18h al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

T’esperem!

Si estàs interessat/da en alguna de les nostres formacions truca’ns al: 622 88 33 01 (de dilluns a divendres de 10 a 13h o de 17 a 19.30h), envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19h, dimecres de 16 a 18h o divendres d’11.15 a 14h).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.