Final de curs al Punt TIC Palau Falguera!

Ja hem començat a celebrar les festes de nadal del 2015 i això vol dir que els cursos i formacions del Punt TIC Palau Falguera ja han acabat fins al gener. Voleu saber com va ser el fi de curs?

20151222_114152

El primer curs que va finalitzar, el dia 16 de desembre,  va ser el curs “Presentacions animades: més enllà de PowerPoint” que va tenir una durada de 8 sessions,  on vam fer un petit repàs del Power Point i després, vam aprendre programes i aplicacions online totalment gratuites amb les que els usuaris deuen estar sorprenent tothom amb les seves felicitacions nadalenques. Alguns d’aquests programes són el Powtoon  i el Prezi.

Des del primer moment, els usuaris van mostrar molt d’interès per aquests programes que a part de ser molt visuals i creatius, són molt fàcils d’utilitzar. Cada usuari va crear la seva pròpia animació i la va presentar davant dels altres companys.

La següent formació en finalitzar va ser “Identitat digital professional i networking a Internet”, amb una durada també de 8 sessions. Aquest curs ha estat molt productiu, començant amb nocions bàsiques de marketing digital per acabar convertir-se en uns experts en la matèria! La valoració general és que el curs ha anat molt bé, estem molt contents de fer cursos com aquests i esperem continuar fent-los!

DSCF2044

El mateix divendres 18 de desembre, acomiadavem els usuaris del curs “La teva app setmanal”. Una formació que ens ha permès descobrir cada setmana diferents apps com per exemple: Skype, aplicacions de realitat augmentada, jocs per activar la memòria, optimització de l’smartphone en temes de memòria interna, malware… i la versió app de les plataformes de Google.

Una mica més tard, el 21 de desembre, el curs “Cloud Computing: eines de treball al núvol” va arribar a la fi. En aquesta formació, ens hem centrat en treballar eines com: Google Drive, Calendar, Maps i Dropbox. Alguns usuaris ja sabien de l’existència d’aquestes eines, però no sabien que fossin tant potents i útils per dur a terme la gestió de projectes i la creació de continguts de forma col·laborativa des de qualsevol lloc amb connexió a Internet.

Aquest mateix dia, també va acabar el curs de “SAP: Sistemes, Aplicacions i Programes destinades al processament de dades d’administració empresarial”. En resum, un sistema que es reconeix com ERP (recursos de planificació empresarial) i que engloba tots els processos que una empresa pot necessitar en el seu dia a dia per realitzar les tasques pròpies de gestió, comandes, comptabilitat, facturació, etc.

DSCF2094

Finalment, l’últim curs amb el qual tanquem l’any, ha estat “Eines bàsiques d’edició de vídeo: Movie Maker”, on l’objectiu principal era aprendre a utilitzar aquest programa que Windows ens ofereix incorporat al sistema operatiu. Les primeres sessions van ser una mica teòriques per conèixer la interface i el funcionament, però a partir de la tercera, els usuaris van portar fotografies i vídeos personals per poder fer-ne una edició satisfactòria, afegint transicions, efectes, música, títols i crèdits. Cada usuari va marxar del curs amb els seu vídeo perfectament editat!

20151222_124147

Amb tot, nomès ens queda desitjar-vos unes bones festes i sobretot, que el proper any vingui carregat de tantes ganes d’aprendre i renovar-se com aquest. Al Punt TIC Palau Falguera us estarem esperant amb una nova oferta formativa com sempre, adreçada a les vostres necessitats i interessos. Recordeu, inscripcions obertes a partir del 7 de gener. Informa’t al 622 88 33 01 o enviant un correu a telecentre@santfeliu.cat.

El 2016, no t’apuntis al gimnàs, que no hi aniràs… no prometis deixar de fumar si no ho faràs… Vine al Punt TIC i et garantim que hi voldràs tornar!

Fes del 2016 el teu any més digital!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.