Nous lliuraments de diplomes al Punt TIC Palau Falguera!

Al llarg d’aquesta setmana han finalitzat algunes de les formacions que vàrem engegar a l’octubre al Punt TIC Palau Falguera i  estem molt contents i agraïts amb l’acceptació que han tingut des del principi, ja que això ens motiva a seguir treballant i esforçant-nos en cada sessió de cada curs!

20151119_124907

Al curs “Gestió de dades numèriques amb Excel i eines 2.0 hem aprés, a més de les operacions bàsiques de qualsevol full de càlcul, a gestionar les nostres dades per mitjà de gràfics representatius, amb macros i a treballar amb formats condicionals i amb valors absoluts, treballant cada concepte amb exercicis pràctics i adaptats al nivell dels usuaris participants.

20151118_103943

Per aquells que s’han perdut aquesta formació i aquells altres que se’ls ha fet curt i s’han quedat amb ganes de més càlculs i números, iniciem una nova formació el proper dilluns 23 de novembre amb el mateix horari, dilluns i dimecres de 9:30 a 11:00h al Punt Tic Palau Falguera, on treballarem com gestionar més dades numèriques, despeses, ingressos i balanços totals per mitjà de les apps mòbils més populars i actuals.

D’altra banda, al curs “Eines professionals d’edició multimèdia: Photoshop” hem aprés infinitat de coses, com fer fotomuntatges, endinsar-nos en el món de l’edició d’imatges amb treball per capes, utilitzar eines per treure imperfeccions, aprimar o engreixar una imatge… i moltes coses més! Els usuaris s’han mostrat molt participatius i ha estat una sort treballar amb ells! 

20151119_125146

En el cas concret d’aquesta formació, volem seguir treballant eines d’edició multimèdia i és per això que a partir del proper dimarts 24 de novembre, podràs aprendre creació i edició de vídeo amb Windows Movie Maker, una eina incorporada al sistema operatiu que ens permet crear vídeos domèstics amb un cert aspecte professional. Aquest curs es durà a terme els dimarts i dijous d’11:15 a 12:45h fins a les vacances de Nadal.

Per acabar, al curs “Cloud Computing: creació i gestió web i eines 2.0 per a projectes col·laboratius“, hem après els secrets del CMS WordPress en la seva versió al núvol, és a dir com a servei que ens dóna Internet per tenir presència a la xarxa, una eina per crear blogs/webs molt intuïtiva i fàcil d’utilitzar un cop aprens el seu funcionament. Alguns dels continguts del curs han estat com crear entrades, pàgines, menús, configurar l’aparença del tema utilitzat i el disseny de plantilla, saber com gestionar cadascun d’aquests elements… tots els usuaris acaben el curs amb el seu blog/web que els permetrà donar a conèixer els seus interessos (professionals, personals…).

P1020771

A partir del proper dilluns 23 de novembre, treballarem altres eines que ens proporciona el núvol, com poden ser Dropbox, Google Drive o Calendar, però aquest cop amb l’objectiu de compartir arxius i documents i crear continguts de forma col·laborativa des de qualsevol lloc i qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. Es durà a terme els dilluns i dijous fins al 21 de desembre en horari de 15:30 a 17:00h.

Recorda que les nostres formacions tenen un preu subvencionat de 3,15€ cada curs complet i també que a part dels cursos, posem a la teva disposició altres serveis; com un espai obert d’accés lliure per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador, que intentarà satisfer tots els teus dubtes. Tots els dimarts de 17:30 a 19h  i tots els divendres d’11:30 a 14h al Punt TIC Palau Falguera.

A més a més, també t’oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els vostres dubtes; això si, per accedir a aquest servei, primer hauràs de demanar hora i explicar-nos el teu problema, aixi nosaltres ens ho podrem preparar per donar-te la solució més adient. Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18h al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

No deixis que es refredin els teus coneixements digitals i escalfa’t!

Si estàs interessat/da en alguna de les nostres formacions truca’ns al: 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera (Dimarts de 17 a 19h, dimecres de 16 a 18h o divendres d’11 a 14h).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.