No deixis que es refredin els teus coneixements digitals i escalfa’t!

Com ja és habitual, des del Programa Sant Feliu Innova de l’Ajuntament de Sant Feliu volem oferir-vos nous cursos de formació en eines digitals per als propers mesos de novembre i desembre al Punt TIC Palau Falguera.

 Escalfa’t amb la nostra proposta:

Cartel cursos nov-dic

– SMARTHOME: gestió de dades numèriques amb apps i eines 2.0. T’agrada tenir les teves despeses i els teus ingressos controlats? Fas servir fulls de càlcul d’Excel per elaborar els teus propis comptes? En aquest curs podràs fer un pas més enllà i ampliar els teus coneixements realitzant aquestes funcions també des del teu dispositiu mòbil o tablet amb un seguit d’apps molt senzilles i altres eines 2.0 des de les quals tindràs els teus comptes disponibles a tot arreu. Cada dilluns i dimecres de 9.30 a 11h del 23 de novembre al 21 de desembre (8 sessions).

– MOVIEMAKER: eines bàsiques d’edició i creació de vídeo. Vols aprendre a muntar vídeos senzills a partir de captures, imatges i clips de so? Vols que les teves fotografies cobrin vida amb una bona música de fons? Aprèn a crear històries que deixaran tothom bocabadat amb eines senzilles que et permetran elaborar clips de vídeo amb els efectes i transcisions que més t’agradin. Cada dimarts i dijous d’11.15 a 12.45h del 24 de novembre al 22 de desembre (8 sessions).

– CLOUD COMPUTING: eines de treball al núvol amb Dropbox, Google Drive, Calendar i altres. Encara no saps com compartir els teus arxius, projectes i crear continguts col·laborativament d’una manera senzilla? Encara no saps com accedir als teus arxius per tenir-los sempre a l’abast des de qualsevol dispositiu amb connexió Internet? Encara t’organitzes en grup o la teva agenda individual amb l’enviament massiu de correus o en format paper? Aquest és el teu curs! Cada dilluns i dijous de 15.30 a 17h del 23 de novembre al 21 de desembre (excepte el 30 de novembre, 8 sessions).

– SAP: Sistemes, Aplicacions i Productes. Eines de processament de dades d’administració empresarial. Ets un professional de l’administració i necessites conèixer un kit d’eines que et permetin optimitzar el desenvolupament de les teves tasques? En aquest curs t’ensenyem tot el que gira al voltant d’aquest concepte tan desconegut i específic com és el SAP. Cada dilluns i dimecres de 18.30 a 20h del 23 de novembre al 16 de desembre (8 sessions).

Recorda que les nostres formacions tenen un preu subvencionat de 3,15€ cada curs complet i també que a part dels cursos, posem a la teva disposició altres serveis; com un espai obert d’accés lliure per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador, que intentarà satisfer tots els teus dubtes. Tots els dimarts de 17:30 a 19h  i tots els divendres d’11:30 a 14h al Punt TIC Palau Falguera.

A més a més, també t’oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els vostres dubtes; això si, per accedir a aquest servei, primer hauràs de demanar hora i explicar-nos el teu problema, aixi nosaltres ens ho podrem preparar per donar-te la solució més adient. Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18h al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

T’esperem!

Si estàs interessat/da en alguna de les nostres formacions truca’ns al: 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera (Dimarts de 17 a 19h, dimecres de 16 a 18h o divendres d’11 a 14h).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.