Networking al Punt TIC Palau Falguera!

El passat dijous 29 d’octubre, va començar al Punt TIC Palau Falguera el curs “Networking a la xarxa: gestió de la identitat professional digital” i estem molt contents amb l’acolllida que ha tingut entre la ciutadania ja que de seguida, ens vam quedar sense places disponibles per als usuaris que s’hi van interessar.

Saps què és el Networking? Traduït literalment, és la xarxa de treball. Aquesta xarxa són els teus contactes, les persones amb les quals treballes diàriament. Des de l’inici de la societat digital fins avui, la forma de comunicar-nos amb els altres ha evolucionat d’una forma increïble; ens podem comunicar amb una persona a temps real sigui quina sigui la posició en la qual ens trobem.

edit2

Això és exactament el que treballem en aquest curs; com gestionar la nostra imatge digital d’una forma responsable i efectiva. A més a més a aquest curs li hem volgut fer un gir a la roda de la imatge professional digital introduint-nos dins del món del màrqueting  social digital.

Que vol dir això? Els nostres usuaris profunditzaran en l’ús de les xarxes socials d’una forma no lúdica o d’oci, sinó que orientada a la millora i rendibilitat de la seva activitat econòmica, sigui quina sigui -ja que és un dels grans avantatges d’Internet, sempre trobaràs públic per al teu negoci-.

Per fer-ho, analitzaran les xarxes socials i el seu públic amb un anàlisi de mercat, aprendran a fer una selecció de targets digitals, coneixeran diferents xarxes socials especialitzades, aprendran les bases de l’e-commerce, faran ús d’una gran varietat d’eines per a la planificació i realització d’una campanya de màrqueting digital. Tot això regat amb una gran varietat de tips i consells per desenvolupar una marca personal innovadora i amb les millors eines i recursos de tota la xarxa!

Com veieu, un curs carregadet de continguts del qual sortiran moltes idees i projectes interessants! Estigueu ben atents i quedeu-vos amb les seves cares, que ben segur que els nostres usuaris donaran molt a parlar a Sant Feliu! 

edit1

No et perdis les properes formacions i aquesta tardor, mulla’t de les eines digitals més actuals!

Si estàs interessat/da, truca’ns al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19h, dimecres de 16 a 18h i divendres d’11 a 14h).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.