Sorpresa de fi de curs al taller de videoblog del Punt TIC!


Ens complau informar-vos que el passat dimarts 20 d’octubre, els nostres usuaris s’han diplomat del curs “Una imatge val més que mil paraules” del Punt TIC! Encara no ha passat ni una setmana sense ells i ja els trobem a faltar… Però no hem d’estar tristos, els hem de deixar vloguejar!

En unes quantes sessions hem pogut treballar tots plegats i donar forma a les grans idees i projectes audiovisuals que els hi rondaven pel cap a l’inici de la formació, per acabar creant una estructura i dotar-los d’eines i recursos digitals que, estem convençuts, els seran molt útils per a desenvolupar uns videoblogs molt interessants.

I no només això! De la posada en comú, l’intercanvi i el treball col·laboratiu entre els diferents participants del curs i els diferents punts de vista i coneixements personals, han sortit vlogs de tots els gèneres i estils. Tenim gameplays, un vlog d’il·lustracions i fotografia, un d’animació digital sobre fons real i fins i tot, un videoblog per a una AMPA.

Com a dinamitzadors, els hi hem volgut transmetre totes les eines més actuals i amb més opcions per a desenvolupar les seves idees, fins al punt que ens han acabat passant la mà per la cara i de segur que ni Rubius, ni Auron Play, ni ningú altre del gremi serà un obstacle per a ells.

No és veritat què una imatge val més que mil paraules? Doncs mireu les meravelles que fan els nostres diplomats!

Però no s’acaba aquí, això no ha fet més que començar! Estigueu atents que ja ha sortit el nou catàleg de cursos del Punt TIC Palau Falguera previstos per als mesos d’octubre i novembre i a més, ja ens estem quedant sense places!

Us esperem per compartir experiències tan bones com les que hem viscut amb tots els valents del curs. No te’n perdis ni un i aquesta tardor, mulla’t de les eines digitals més actuals!

Si estàs interessat/da en aquesta formació o qualsevol altra, truca’ns al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19h i dimecres de 16 a 18h).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.