Desenvolupa les teves competències creatives i innovadores!

Des del Punt TIC Palau Falguera, pels propers mesos i fins a finals d’any, tenim una proposta per tu molt original!

Ets emprenedor? Artesà? Tens un negoci? Ets un freelance? T’agrada el món del DIY? Si la resposta a alguna d’aquestes preguntes es , tenim una bona noticia per tu; si has dit “no”, no et preocupis, si tens una idea que vulguis dur a terme, també és una bona noticia per a tu!

Comencem un nou curs de NETWORKING – tots els dijous, del 29 d’octubre al 17 de desembre, de 18’30 a 20h al Punt TIC Palau Falguera -, on treballarem les diferents passes a realitzar per obrir-nos pas en el món professional digital; diferents eines i estratègies per poder llençar la nostra idea o negoci a la xarxa; farem una anàlisis de mercat per xarxes socials buscant possibles targets, us facilitarem eines per dur a terme una campanya de màrqueting digital i tractarem el tema dels esdeveniments PopUp (una forma original de donar-nos a conèixer), entre altres temes.

social_networking

D’altra banda, saps que són els Codis QR i la Realitat Augmentada? A què sona molt interessant?

En aquest curs que comença el proper dilluns 26 d’octubre, de 18’30 a 20h cada dilluns i dimecres al Punt TIC Palau Falguera, aprendrem quins usos tenen aquestes dues eines i com les podem fer servir tant a la nostra vida particular (fent felicitacions, postals, decoració 2.0 per la llar, per fer una ruta amb els amics,..) com a la nostra vida professional (codis QR per targetes de visita enllaçades a la nostra web o blog, transferència d’arxius d’una forma ràpida, ús de la Realitat Augmentada per fer presentacions i millorar els nostres projectes,…).

RA

És un curs per als més curiosos i curioses que volen avançar-se a un futur no molt llunyà, ja que la realitat virtual ja és molt present en el nostre dia a dia! Descobreix les seves possibilitats!

Si estàs interessat/da en aquestes formacions o qualsevol altra, truca’ns al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19h i dimecres de 16 a 18h).

Aquesta tardor, mulla’t de les eines digitals més actuals!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.