Presentacions animades: més enllà de Powerpoint!

Powerpoint és una de les eines més utilitzades per a la realització de presentacions i potser la més coneguda però, què hi ha més enllà d’aquest programa? Un munt d’aplicacions més dinàmiques i amb moltes opciones que estan esperant a ser descobertes per fer presentacions animades molt més elaborades i divertides!

A més, s’acosta el desembre i després de les vuit sessions que tenim planificades, podràs dissenyar les felicitacions nadalenques que aconseguiran deixar a tothom bocabadat!

En aquest curs que et proposem, aprendrem a crear projectes visuals amb música o la nostra veu i fins i tot, presentacions tant interactives i treballades que poden arribar a semblar una història digital. 

Si bé iniciarem la formació fent una exploració del ja conegut Powerpoint, ens servirà per endinsar-nos en el món de les actuals eines Prezi i Powtoon.

logo

preziEl Powtoon és una aplicació en línia sobre animació, que permet a l’usuari crear presentacions animades amb objectes, textos, imatges i sons predeterminats o pujats pels usuaris. El Prezi és una eina de presentació utilitzada per l’intercanvi d’idees. El text, les imatges, els vídeos i altres mitjans audiovisuals es col·loquen sobre un llenç i es poden agrupar. Les presentacions finals es poden mostrar en una finestra del navegador web o pot ser descarregada en diversos formats. Qualsevol persona la pot utilitzar gratuïtament un cop fet el registre.

Si vols saber-ne més, t’esperem els dimecres d’11:15 a 12:45 h al Punt TIC Palau Falguera, des del 28 d’octubre al 16 de desembre.

Si estàs interessat/da en aquesta formació o qualsevol altra, truca’ns al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19h i dimecres de 16 a 18h).

Aquesta tardor, mulla’t de les eines digitals més actuals!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.