Aquesta tardor, mulla’t de les eines digitals més actuals!

Ara sí que sí! És hora de posar-se les piles que setembre ja ha acabat! Ja hem passat aquesta etapa postvacances que tanta mandra ens fa i hem tornat a la rutina! L’hivern s’apropa i que és millor que estar a casa? Aprendre eines digitals i recursos tecnològics!

Per això, pels mesos d’octubre i novembre tenim preparat un seguit de cursos, en horari de matí i tarda de dilluns a divendres, que no et deixaran indiferent! Te’ls perdràs?

flyer 1 definitivo

flyer 2 definitivo

GESTIÓ DE DADES NUMÈRIQUES AMB EXCEL I EINES 2.0: Aprèn i refresca els teus coneixements amb l’eina Microsoft Excel i altres recursos online! Crea taules, porta un control de les teves despeses, aprèn a fer gràfics i moltes coses més! Cada dilluns i dimecres, de 9’30 a 11 h, del 26 d’octubre al 18 de novembre al Punt TIC Palau Falguera.

EINES PROFESSIONALS D’EDICIÓ MULTIMÈDIA: Photoshop bàsic i altres. Vols començar a endinsar-te en el món de l’edició fotogràfica? Aquest és el teu curs! Veurem com treure els ulls vermells, posar color a una foto en blanc i negre o treure les petites imperfeccions que fan que la imatge no ens agradi! Cada dimarts i dijous, d’11’15 a 12’45h del 27 d’octubre al 19 de novembre al Punt TIC Palau Falguera.

PRESENTACIONS ANIMADES: més enllà de Powerpoint. T’agrada fer presentacions d’imatges i música per enviar als teus amics i familiars, però el Powerpoint se’t queda curt? Vine i t’ensenyarem diferents eines i apps amb les quals aconseguiràs deixar a tothom amb la boca oberta! Cada dimecres, d’11’15 a 12’45 h del 28 d’octubre al 16 de desembre al Punt TIC Palau Falguera.

SESSIONS TEMÀTIQUES: La teva app setmanal. Cada setmana descobrirem una aplicació diferent per poder gaudir de les últimes novetats digitals i treure-li el màxim profit al nostre smartphone o tablet! Tots els divendres, de 9’30 a 11 h, del 23 d’octubre al 18 de desembre al Punt TIC Palau Falguera.

CLOUD COMPUTING: Creació web i projectes col·laboratius amb Google Drive. Has de compartir i treballar diferents formats de documents amb altres persones i encara no saps quines eines són les millors per treballar conjuntament i alhora, cadascú des de casa seva? Vols aprendre a crear un web o un espai compartit per donar a conèixer el projecte que entre tots heu creat? No t’ho pensis! Cada dilluns i dijous, de 15’30 a 17 h del 26 d’octubre al 19 de novembre al Punt TIC Palau Falguera.

CODIS QR I REALITAT AUGMENTADA AMB LAYAR. Saps que són els codis QR i la RA i quines utilitats tenen en la nostra vida diària? Apunta’t al curs i aprendràs a crear-los a més de totes les funcions que els hi podem donar! Són el futur a la nostra mà! No ho dubtis, tant per al món laboral, educatiu, del lleure o associatiu! Cada dilluns i dimecres, de 18’30 a 20 h del 26 d’octubre al 19 de novembre al Punt TIC Palau Falguera.

NETWORKING I GESTIÓ DE LA IDENTITAT DIGITAL PROFESSIONAL. Tens una idea i no saps com desenvolupar-la a la xarxa? Necessites contactes per dur-la a terme i arrencar el teu projecte o negoci? En aquest curs et donarem les eines per poder començar a obrir-te camí en el teu àmbit professional aprofitant els recursos 2.0! No et tanquis camins, Internet ens connecta amb el món i és una gran oportunitat per fer el que més t’agrada! Apunta’t! Cada dijous, de 18’30 a 20 h del 29 d’octubre al 17 de desembre al Punt TIC Palau Falguera.

Aquests mesos venen carregats i per descomptat, no només de pluja! Però tots els nostres cursos es realitzaran al Punt TIC Palau Falguera (C/Falguera, 6) i mentre siguem allà, només ens mullarem de les eines més actuals!

Recorda també que posem a la teva disposició un espai obert d’accés lliure per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres ordinadors amb el recolzament d’un dinamitzador. Tots els divendres d’11:30 a 14 h i tots els dimarts de 17:30 a 19 h també al Punt TIC Palau Falguera.

Els dimecres de 16 a 18 h al Punt TIC Palau Falguera, tenim també un servei tutories individualitzades; haureu de demanar hora i comentar-nos el dubte que tingueu.

T’esperem!

Si estàs interessat/da en alguna de les nostres formacions truca’ns al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19h i dimecres de 16 a 18h).

Un pensament sobre “Aquesta tardor, mulla’t de les eines digitals més actuals!

  1. Retroenllaç: Sorpresa de fi de curs al taller de videoblog del Punt TIC! | Sant Feliu Innova

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.