Videojocs amb AppInventor per l’European Code Week!

Torna l’European Code Week, una iniciativa mundial amb la voluntat d’apropar la programació i les eines digitals més actuals, creatives i per a emprenedors a tothom d’una forma entretinguda i divertida, que es celebrarà del 10 al 18 d’octubre!

codeweekEU-logo-600

Des del Punt TIC Torre del Roser, volem repetir l’experiència i per això participem en aquest esdeveniment europeu oferint un taller amb una plataforma innovadora i molt entretinguda; l’Appinventor, amb la qual, crearem una versió pròpia d’algun dels videojocs més importants de la història; L’Arkanoid, L’Space Invaders o El BallBounce. No t’espantis, no és tan difícil com sembla!

app-inventor

L’Appinventor és una plataforma en línia creada per l’MIT de Massachussets amb la voluntat d’apropar la programació i codificació d’aplicacions per mòbils a tots els públics. Per això, l’Appinventor segueix la tècnica dels blocs, que s’enganxen com si fossin un trencaclosques; creant així totes les ordres necessàries per donar forma a la nostra app d’una forma molt visual.

appinventor blocs

Aquest taller, es realitzarà dijous 15 d’octubre, de 17’30 a 19’30h al Punt TIC Torre del Roser, i està orientat a un públic de nens d’entre 8 i 12 anys.

Si estàs interessat/da en participar, no ho dubtis, truca al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t tant a la Torre del Roser (dilluns a divendres de 10 a 13 h) com al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19 h i dimecres de 16 a 18 h).

Comencem a programar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.