Fi de curs als Punts TIC municipals!

Arriben les Festes de Tardor i amb elles finalitzen alguns dels nostres cursos al punt TIC Torre del Roser!

El primer, “Sessions temàtiques; la teva app setmanal“, que va finalitzar el passat divendres 2 d’octubre. Els usuaris han dedicat tres profitoses sessions a endinsar-se en el món de les apps per mòbil i tablet.

DSCF0786

Hem descobert aplicacions molt interessants i útils per optimitzar el nostre telèfon és a dir, per fer-lo anar més ràpid alliberant memòria i esborrant arxius “inútils” i instal·lant un antivirus. També ens hem introduït en el món de les apps de compres, descobrint que és més fàcil i segur del què ens pensem! Per últim, també hem après com personalitzar el nostre dispositiu amb un parell d’aplicacions molt divertides!

Una altra formació que va finalitzar el passat dilluns, és el curs “No t’enredis: navega per la xarxa!”.  Estem molt contents amb l’acceptació i la participació que ha tingut. Aquest curs ha tingut una durada de quatre sessions, en les quals hem fet una aproximació al món d’Internet, hem après a utilitzar els diferents navegadors, aprofundir una mica més en el correu electrònic, fer una primera recerca per YouTube (com buscar vídeos, com guardar-los a una llista de reproducció, etc., crear un perfil a Facebook i aprendre a utilitzar-ho… entre altres coses! Els usuaris han mostrat molt d’interès i han après moltes eines que podran utilitzar en el seu dia a dia.

_DSC0004

Per últim, aquest dilluns també ha finalitzat el curs “Edita la teva revista: crea continguts en línia”. Una formació on els nostres usuaris, han aprés a desenvolupar i transformar una idea en un contingut virtual; primer d’una manera més “analògica”, amb les eines que s’utilitzaven abans de les plataformes en línia i després amb aquelles mateixes eines.

Esperem que els nostres usuaris s’ho hagin passat tant bé com nosaltres fent aquestes formacions!

No oblideu estar informats de les properes novetats! Tenim moltes idees al forn tecnològic preparades per vosaltres!

Si estàs interessat/da en participar en les nostres formacions no ho dubtis, truca al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t tant a la Torre del Roser (dilluns a divendres de 10 a 13 h) com al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19 h i dimecres de 16 a 18 h).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.