PLUGINS DE CHROME: La caixa d’eines del teu navegador amb Chrome Web Store.

Esteu segurs que aprofiteu al màxim el vostre navegador web Google Chrome? Sabeu que hi ha una web que es diu Chrome Web Store per adquirir nous complements o plugins, que s’utilitzen per navegar i treballar amb Internet amb més comoditat?

Chrome imagen noticia plugins

Doncs sí, i al Punt TIC Torre del Roser t’oferim un nou curs per solucionar aquest desconeixement, on aprendreu a fer servir molts dels complements amb més utilitat que hi ha per Chrome, en les diferents categories com: “Productivitat i compres”, “Fotos i diversió” o “Social i comunicació” per posar alguns exemples.

Des de plugins com AdBlockPlus que bloqueja tota la publicitat molesta a Internet i que no deixa que quan cliquem un enllaç ens porti a una finestra d’informació no desitjada o spam, fins a uns altres plugins com Download master amb el qual podem descarregar qualsevol imatge o element de la pàgina web que nosaltres vulguem, o Clearly, que amaga tots els elements de la web menys el text per poder llegir més còmodament i sense distraccions a qualsevol espai de la pantalla.

Tots aquests plugins i moltíssims més us estan esperant! Ara teniu la possibilitat de descobrir-los vosaltres mateixos amb algú que us ajudi a trobar el seu funcionament més adient en cada cas. T’esperem tots els dimarts del dia 15 de setembre al 6 d’octubre de 15:30 a 17:00 h al Punt TIC Torre del Roser.

Si estàs interessat/da en participar no ho dubtis, truca al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t tant a la Torre del Roser (dilluns a divendres de 10 a 13 h) com al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19 h i dimecres de 16 a 18 h).

Aquest setembre, estigues més online que mai! 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.