Una imatge val més que mil paraules!

Tens alguna cosa a dir al món i no trobes la manera? Ets un apassionat de la xarxa i el món 2.0? El blog se t’ha quedat petit i vols donar el següent pas? Et presentem UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES: TALLER DE VIDEOBLOG.

Ens aproparem al concepte de videoblog i veurem com es produeixen i gestionen. Coneixerem els videobloguers i youtubers amb més estil i repercussió del panorama nacional, internacional i municipal! Et donarem les eines i coneixements per desenvolupar el teu propi videoblog aplicant les tècniques i estils més adients, buscant que cada usuari desenvolupi un estil propi i diferenciat; des dels mètodes de gravació i edició fins al disseny del canal i la imatge dels vlogs.

Cuina, opinió, música, gameplays, reviews, humor, esports… Totes les temàtiques són benvingudes! Perd la por a dir la teva i crea el teu propi contingut de la mà de professionals de la imatge i la creació 2.0!

El taller tindrà lloc els dimarts i dijous dies 15, 17, 22, 24 i 29 de setembre i 1, 6 i 8 d’octubre de 11.30 a 13 h al Punt TIC Torre del Roser. Si estàs interessat/da en participar no ho dubtis, truca al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t tant a la Torre del Roser (dilluns a divendres de 10 a 13 h) com al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19 h i dimecres de 16 a 18 h).

T’esperem!

Un pensament sobre “Una imatge val més que mil paraules!

  1. Retroenllaç: Blog? No, videoblog! | Sant Feliu Innova

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.