Setembre innovador als Punt TIC municipals!

Aquest setembre, des del Punt TIC us oferim un seguit de formacions amb les quals volem aconseguir que la tecnologia deixi de ser aquell gran desconegut i pugueu aprendre com aprofitar tot el que ens ofereix la xarxa!

EDITA LA TEVA REVISTA!: Crea continguts en línia

Una revista és un medi molt útil per difondre informació i arribar a un públic més ampli, però… Alguna vegada us heu plantejat quines altres utilitats pot tenir?Crear una revista també ens pot servir com àlbum de fotos, com catàleg de productes, com una forma de divulgació de continguts personalitzada, com a forma d’atraure clients per al nostre negoci…

A més a més, hem de comptar amb el factor xarxa, amb el qual les nostres possibilitats es dupliquen, ja que no és el mateix trobar-nos, per exemple en una revista de moda, quines són les peces de roba que porta “X” personatge de torn, que trobar-nos la descripció de la peça i, a més a més, un enllaç directament a la tenda per comprar-la.

Com veieu, les possibilitats són infinites, només li hem de posar imaginació!

Aquest curs, comença el dia 14 de setembre fins al 5 d’octubre; són 4 sessions que s’impartiran cada dilluns al Punt TIC Torre del Roser de 17’30 a 19h.

LEGISLACIÓ DIGITAL: Pirateria, drets d’autor i llicències.

Com a la vida real, a la xarxa també tenim uns drets i uns deures com a internautes que la gran majoria de població desconeix. Saps com protegir-te de possibles suplantacions d’identitat? Saps com evitar que la teva producció intel·lectual no sigui sostreta de la xarxa sense que et mencionin? Coneixes les noves lleis sobre la xarxa? Saps quines lleis emparen al teu negoci virtual?

Si t’interessa la resposta a aquestes preguntes i a moltes altres, no dubtis d’apuntar-te a aquest curs de 4 sessions que es realitzarà tots els dijous del 17 de setembre al 8 d’octubre al Punt TIC Torre del Roser, de 17’30 a 19h.

SESSIONS TEMÀTIQUES: La teva app setmanal.

Com sempre, mai oblidem fer un espai per als smartphones i el seu gran potencial! En aquest nou curs de sessions temàtiques, ens centrarem en tres grans àmbits que aconseguiran que trèieu el màxim profit al vostre mòbil; compres, l’optimització del mòbil i les RSS.

Voleu saber de què van? Doncs no dubteu en apuntar-vos! Les sessions temàtiques, com sempre, es realitzaran els divendres a partir del 18 de setembre fins al 2 d’octubre, als matins de 9’30 a 11h al Punt TIC Torre del Roser.

Us agraden aquests continguts? Doncs només són una porció de la gran oferta que tenim preparada per aquest mes al Punt TIC, no ho dubtis i informa’t!

Ens trobaràs trucant al 622. 88. 33. 01, enviant un correu electrònic a telecentre@santfeliu.cat o als Punts TIC de la ciutat; Torre del Roser (c/ Joan XXIII, 14. 1ª planta) els divendres d’11 a 14h i al Palau Falguera (c/ Falguera, 6) els dimarts de 17 a 19h i els dimecres de 16 a 18h.

Aquest setembre, estigues més online que mai!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.