SMARTHOME: Gestiona la teva economia

Et passes les nits en vetlla quan toca fer la Renta? Tens muntanyes de paperassa que no t’hi caben a la carpeta? Oblida’t del paper i digitalitza’t.

movil-ahorro.jpg--575x323

Et mostrarem com pots gestionar la teva economia domèstica amb l’ordinador i els programes que et faran portar totes aquestes gestions molt més fàcilment. Aprèn a utilitzar els fulls de càlcul i deixa de fer servir les calculadores, que sumi l’ordinador per tu!

Però no només això, avui en dia gràcies als nous terminals mòbils, et presentem una forma de portar la teva economia a la butxaca a tot arreu on vagis. Amb les noves apps per al teu smartphone o tauleta tots aquests tràmits i el control de despeses per no descuidar-te i poder arribar a final de mes sense ensurts, ho tindràs sempre a mà. A més a més t’ensenyem la nova forma de pagar amb el teu smartphone perquè puguis deixar la cartera a casa sense preocupar-te.

La cartera al mòbil, i els diners que no se’t caiguin de la butxaca. Inscriu-te i vine els dies 14, 16, 21, 23, 28 i 30 de setembre, el 5 i 7 d’octubre de 9:30 a 11 h al Punt TIC Torre del Roser, perquè aquí no ens sobraran els diners, però si les idees.

Si estàs interessat/da en participar no ho dubtis, truca al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t tant a la Torre del Roser (dilluns a divendres de 10 a 13 h) com al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19 h i dimecres de 16 a 18 h).

Aquest setembre, estigues més online que mai! T’esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.