Nous cursos, noves eines digitals!

Ja som aquí! Des de fa uns quants dies, a Sant Feliu Innova hem tornat de vacances amb les piles ben carregades i amb nous cursos als Punts TIC Torre del Roser i Palau Falguera.

Setembre pot ser un mes complicat: enyorem la piscina i la platjeta, però que millor que tornar i fer una bona capbussada a les noves tecnologies i refrescar-se amb les eines digitals més innovadores per tenir un final de vacances 2.0 i acabar de passar la calor. Nosaltres tornem al 100%, amb les idees renovades, amb moltes propostes i nous cursos per a tots vosaltres.

Flyer A6 setembre2015 N1

Flyer A6 setembre2015 N2

  • EDITA LA TEVA REVISTA: CREA CONTINGUTS EN LÍNIA. Encara passes les diapositives del teu viatge? Renova’t! Volem saber com ha estat el teu estiu i tot el que ens vulguis explicar. Si ets emprenedor i necessites que el món conegui el que et fascina què millor que fer-ho en format 2.0. Els dies 14, 21 i 28 de setembre i 5 d’octubre de 15:30 a 19 h us esperem al Punt TIC Torre del Roser perquè compartiu amb nosaltres les vostres idees i ens posem a treballar.

  • QUÈ NECESSITA SANT FELIU? PLASMA EN UN MAPA DIGITAL ELS TEUS REPTES DE CIUTAT. Sant Feliu és una ciutat en constant canvi i millora, per això necessitem la vostra col·laboració. Mitjançant les tecnologies 3.0 els ciutadans podem contribuir de forma més activa i amb més facilitat per tal que Sant Feliu esdevingui una vertadera smart city. Coneix més a fons el Big Data i les Dades Obertes i aprèn els trets essencials del concepte geolocalitzacióEls dies 14, 17, 21, 24 i 28 de setembre i 1, 5 i 8 d’octubre de 15:30 a 17 h us esperem al Punt TIC Torre del Roser i dissenyem conjuntament diferents opcions per a la millora de la nostra ciutat.
  • PLUGINS CHROME: LA CAIXA D’EINES DEL TEU NAVEGADOR AMB CHROME WEB STORE. Ja tens el teu compte de Google? Navegues amb Google Chrome? Tens els teus plugins preferits? Et mostrem uns quants dels milers de plugins, cada un més útil i curiós per a tenir ben a l’abast tota la informació que necessites. Us esperem els dies 15, 22 i 29 de setembre i 6 d’octubre de 15:30 a 17 h al Punt TIC Torre del Roser.
  • LEGISLACIÓ DIGITAL: PIRATERIA, DRETS D’AUTOR I LLICÈNCIES A INTERNET. Drets d’autor, pirateria, e-commerce, llicències, Creative CommonsCopyright… Descobreix com navegar correctament per internet dins del marc legal i com protegir-te i protegir els teus productes. Ens veiem els dies 17 i 24 de setembre, l’1 i 8 d’octubre de 17:30 a 19 h al Punt TIC Torre del Roser.
  • SESSIONS TEMÀTIQUES: LA TEVA APP SETMANAL. És el mòbil el centre de la nostra vida? Una nova generació de smartphones? Tant si tens el mòbil tot el dia enganxat a la mà com si t’acabes d’iniciar en el món dels smartphones cada setmana t’ensenyem una aplicació mòbil per al teu telèfon o tauleta. Pagaments per internet, aplicacions de la teva entitat financera, Instagram, les teves xarxes socials al mòbil, edició de fotografies… No tinguis por en descobrir a fons el teu mòbil! 18 i 25 de setembre i el 2 d’octubre de 9:30 a 11 h ens veiem al Punt TIC Torre del Roser per descobrir noves Apps.
  • UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES: TALLER DE VIDEOBLOG.  Endinsa’t en el món dels vloggers, crea el teu propi videoblog i posa les teves idees a la pantalla de l’ordinador perquè tota la xarxa pugui compartir els teus coneixements. Vine els dies 15, 17, 22, 24 i 29 de setembre i 1, 6 i 8 d’octubre de 11:30 a 13 h al Punt TIC Torre del Roser.
  • SMARTHOME: GESTIONA LA TEVA ECONOMIA. Et passes les nits en vetlla quan toca fer la Renta? Tens muntanyes de paperassa que no t’hi caben a la carpeta? Oblida’t del paper i digitalitza’t. T’ensenyem com pots gestionar la teva economia domèstica amb l’ordinador i les noves apps per poder-ho fer també des del teu smartphone o tauleta.Vine els dies 14, 16, 21, 23, 28 i 30 de setembre, el 5 i 7 d’octubre de 9:30 a 11 h al Punt TIC Torre del Roser.
  • NO T’ENREDIS!: NAVEGA PER LA XARXA. Descobreix el mon d’internet i aprèn a navegar per la xarxa com un autèntic expert. T’esperem els dies 14, 21 i 28 de setembre i 5 d’octubre de 11:30 a 13 h al Punt TIC Torre del Roser. Connecta’t!

Recorda també que posem a la teva disposició un espai obert d’accés lliure per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres ordinadors amb el recolzament d’un dinamitzador. Tots els divendres d’11:30 a 14 h al Punt TIC Torre del Roser i tots els dimarts de 17:30 a 19 h al Punt TIC Palau Falguera.

Els dimecres de 16 a 18 h al Punt TIC Palau Falguera, tenim les tutories individualitzades per a cada persona; haureu de demanar hora i comentar-nos el dubte que tingueu.

Aquest setembre, estigues més online que mai! T’esperem!

Si estàs interessat/da en alguna de les nostres formacions truca’ns al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t tant a la Torre del Roser (dilluns a divendres de 10 a 13h) com al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19h i dimecres de 16 a 18h).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.