Lliurament de diplomes del curs ESTIU 3.0: Aprèn amb Scratch

Ja s’ha acabat el nostre curs per als més petits de la casa! Els nostres petits internautes s’han passat tot el mes al Punt TIC Torre del Roser aprenent i jugant amb la plataforma digital SCRATCH.

scratch

L’Scratch és una plataforma de programació de videojocs i històries animades, en la qual, com si fos un trencaclosques, es van apilant les diferents accions que volem que els nostres personatges facin. Els petits programadors de videojocs han passat un mes familiaritzant-se amb la plataforma i fent proves per agafar més confiança; encara que durant aquest procés cadascú ha creat la seva història; des d’un ratpenat a un castell amb un fantasma fins a una història amb ballarins de break-dance. Com veieu, les possibilitats de creació són enormes, potenciant així la seva creativitat amb total llibertat.

Un dels aspectes que més ens ha agradat (tant als més petits com al dinamitzador) va ser la possibilitat de crear un piano virtual amb el qual fer volar la imaginació musical. Hem de dir que aquests jovenets tenen grans habilitats musicals! A més a més, gràcies a la col·laboració dels dinamitzadors digitals del Pla d’Ocupació de Treball als Barris, els petits han gaudit d’un diploma únic i molt vistós!

sortida-16

Des del Punt TIC volem agrair als pares dels nens la possibilitat d’haver treballat amb ells i també recordar que el curs vinent també tenim pensades diferents activitats per fer amb ells, ja que tecnologia i infància no han de ser conceptes separats; com diuen, la unió fa la força!

No deixeu d’informar-vos de les activitats previstes al setembre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.