Vols obrir el teu negoci a Internet i no saps com fer-ho? Nosaltres t’ajudem!

A dia d’avui, tenir un negoci a la xarxa és una forma molt avantatjosa de mantenir el nostre negoci al peu del canó. Vivim en una època de crisi amb la que el consum directe, cara a cara s’està perdent a favor del comerç virtual i la seva increïble capacitat d’arribar al públic.

Tenir una botiga física té sense cap dubte els seus avantatges, com el tracte personalitzat al client, el veure què necessita, la confiança de ser la botiga de sempre entre moltes altres, però també te alguns inconvenients (i més actualment), ja que el consum ha baixat o la competència al voltant es esbromadora. Per això, us proposem aquesta solució, ja que com diuen,  renovar-se o morir.

Els comerços en línea ens permeten arribar a un públic més extens, sense cap tipus de límit, a més a més, en aquest món globalitzat, Internet és l’eina perfecta per poder expandir les nostres fronteres i portar el nostre producte més enllà.

Des de el Punt TIC Torre del Roser, oferim durant aquest mes de Juliol una formació en exclusiva i intensiva sobre comerç virtual. En aquest curs no tractarem com comprar en línia, sinó que parlarem i veurem diferents eines per poder fer aquest pas i atrevir-nos a engegar el nostre negoci on-line.

ecomerce2

Encara que, si no tens un negoci, però si que tens un hobby que se’t dona molt bé (pastisseria, bijuteria, manualitats, etc…) i vols guanyar-te uns ingressos extra, el crear una botiga on-line et permetrà poder començar a fer-ho d’una manera més professional, sense haver de fer la costosa inversió inicial per buscar un local, proveïdors, etc… És una manera de tenir una primera pressa de contacte sense arriscar-hi massa.

En aquest curs tractarem eines com PrestaShop, OpenShopen i altres plataformes per poder fer aquest pas. També, tractarem diferents aspectes per fer més visible la nostra botiga a la xarxa i parlarem de diferents recursos per mantenir la gestió del negoci, a part de comptar amb la veu de l’experiència de diferents persones del poble que van fer aquest pas i no n’estan gens de penedits.

openshopen-logo-versions-02

No ho dubtis, si tens curiositat, un negoci o una idea i ganes de fer un pas més, truca’ns al 622.88.33.01, (de 10 a 13 i 17 a 19’30h), envia un correu a telecentre@santfeliu.cat o passa pels nostres telecentres:

Punt TIC Torre del Roser: c/Joan XXIII, 14 1ª planta.

Punt TIC Palau Falguera: c/Falguera, 6.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.