Fi de curs al Punt TIC Torre del Roser!

Acaba juny i amb ell les formacions digitals d’aquest mes! Ha estat una gran experiència tant per als dinamitzadors com per als alumnes que han pogut acreditar les competències assolides.

Durant aquest mes s’han desenvolupat diferents cursos:

Connecta el teu dispositiu amb una durada de 10’5 hores; un curs on els alumnes han aprés com sincronitzar i connectar els seus dispositius (mòbil, càmera i tablet) a l’ordinador, tant de la manera corrent amb el cable USB, com de forma sense cables amb aplicacions com Dropbox o Google Play. A part, els alumnes també han aprés diferents tips per millorar dia a dia amb la informàtica.

Disp mobils B 02

Eines CRM amb una durada de 10’5 hores; un curs on les alumnes han après a utilitzar diferents eines vinculades al món del CRM, tant com per aplicar a l’empresa en les relacions amb els seus clients, com per la gestió dels nostres projectes.

Formacions

Sessions Temàtiques amb una durada de 4’5 hores; un curs en el que hem treballat diverses eines que ens permeten avançar amb internet i les seves possibilitats; en aquestes sessions hem utilitzat eines com Storify, Blogger, WordPress i Hootsuit.

DSC_0128

Sant Feliu 2.0 amb una durada de 6 hores; un curs on els usuaris han fet un munt de tràmits, des de veure la seu electrònica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat fins a fer tràmits d’organismes públics com el SOC, DGT, Agencia Tributaria, demanar hora al metge, etc. També hem aprés a comprar per Internet tot tipus de productes, menjar, tickets per veure el teatre o el cinema, bitllets de tren i a buscar el nostre hotel més adient amb Trivago.

DSC_0123

App’s Segures amb una durada de 12 hores; ha estat un curs on els usuaris han après les apps que més utilitzen els joves avui en dia, que són de xarxes socials o missatgeria instantània habitualment, i la cura que has de tenir en utilitzar-les. Aprenent totes les opcions de configuració, privacitat i el seu complet ús. Les apps utilitzades han sigut WhatsApp, Twitter, YouTube i Facebook.

No us perdeu els cursos de Juliol; apuntat ara que encara estàs a temps!

Aquest estiu, refresca els teus coneixements!!!

 

Més informació i inscripcions:

telecentre@santfeliu.cat

622.88.33.01

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.