Alumnes de l’Aula Sant Feliu visiten els nostres yuzzers

El passat 6 de maig els alumnes de l’Aula Sant Feliu que estan seguint el curs de formació ocupacional en “Creació i disseny de pàgines web” van visitar el Centre Yuzz Sant Feliu.

L’objectiu: conèixer els nostres yuzzers i els seus projectes i aprendre què és això de l’emprenedoria digital.

A les 16:00 el grup de joves de l’Aula Sant Feliu va venir a la Torre del Roser i va visitar l’espai de coworking. Se’ls va explicar què vol dir això del cotreball, una metodologia de treball basada en compartir experiències amb altres emprenedors i els serveis que Sant Feliu Innova ofereix en assessorament en eines de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Després, a les 16:30, es van incorporar amb els yuzzers en una sessió sobre elevator pitch a càrrec de l’ex-yuzzer de Sant Feliu Mireia Rodríguez. Van poder conèixer els projectes yuzz d’aquesta edició i es va establir una enriquidora interacció amb ells. D’aquesta manera els yuzzers van rebre valuosa informació de gent que pot ser públic potencial de la seva idea.

Visita alumnes aula Sant Feliu a Yuzz Sant Feliu 2015

A les 18:30 els grups es van dividir, doncs els yuzzers estan començant a treballar amb força un dels reptes que els proposa yuzz durant aques mes: l’elevator pitch. I  pels alumnes de formació ocupacional es va desenvolupar una sessió formativa a mida sobre el què és l’emprenedoria digital, amb exemples de projectes d’emprenedors globals i locals.  Per acabar, se’ls va explicar què és el programa Yuzz i se’ls va animar a participar-hi en futures edicions que es realitzin a Sant Feliu.

Visita alumnes Aula Sant Feliu a Yuzz Sant Feliu 2015

Podeu consultar la presentació AQUÍ.

A Sant Feliu Innova ens agrada que ens vinguin a visitar totes aquelles persones amb interessos en projectes de base tecnològica. Ens trobareu a la Torre del Roser, c/Joan XXIII 14, telf 93 685 80 24, tic@santfeliu.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.