Yuzz Sant Feliu visita l’empresa local Compartia

La setmana passada alguns dels yuzzers de Sant Feliu van tenir l’oportunitat de visitar l’empresa local Compartia, de la mà de la Mercè Muntada, qui els va explicar com és el procés de desenvolupament de tecnologies i serveis utilitzant metodologies d’innovació pròpies i els va convidar a testejar una de les darreres aplicacions que han desenvolupat.

Alumnes Yuzz visiten Compartia

Com ja us vàrem explicar en darreres ocasions, Compartia està especialitzada en gamificació, es a dir, en el disseny de dinàmiques de joc emprades per millorar la gestió i la difusió de la informació i el coneixement, afavorint la participació dels usuaris en entorns digitals i premiant-los. Així doncs, a les seves oficines tothom juga a tot tipus de jocs per generar idees i estudiar les mecàniques de joc, les motivacions a l’hora de juga i els diversos perfis de jugadors.

Aprofitant la visita, els joves emprenedors van testejar una de les darreres aplicacions desenvolupada per Compartia. Badge Culture és una app destinada a potenciar el turisme cultural mitjançant recompenses o “badges” que s’obtenen quan s’acrediten uns coneixements determinats. Va ser una experiència molt positiva, amb la que els yuzzers es van divertir alhora que coneixien de primera mà una empresa innovadora dedicada al desenvolupament d’apps.

El programa YUZZ està dirigit pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el patrocini de Banco Santander, mitjançant la División Global Santander Universidades, i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Notícia relacionada: “Prova del producte “Badge Culture” a CO-Work-TIC”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.