El CB Santfeliuenc s’entrena en web 2.0 amb Sant Feliu Innova!

No és la primera vegada que entitats o professionals de l’àmbit esportiu ens visiten a la recerca de consells per millorar la seva presència al web. Avui en dia és necessari tenir visibilitat online sigui quin sigui el sector d’activitat. I conscient d’això, recentment ens ha visitat en Josan Daban, president  del CB Santfeliuenc, per rebre un assessorament en web 2.0.
Tenir presència a la xarxa és imprescindible per a qualsevol empresa o entitat que vulgui donar a conèixer la seva activitat, aconseguir més clients o usuaris i millorar la seva reputació. Per això, és necessari disposar d’una pàgina web en la que expliquem qui som, què fem, quins són els nostres objectius, etc.
El disseny és important a l’hora d’atreure visitants i que la navegació sigui agradable, però els continguts són el factor més important a tenir en compte, i  aspectes com la simplicitat del web o la facilitat per trobar la informació desitjada són els que determinen que l’experiència de l’usuari sigui positiva.
Al Club de Bàsquet Santfeliuenc disposen d’una pàgina web que actualitzen freqüentment amb tota la informació sobre activitats programades pel club, així com els resultats dels partits que es juguen setmanalment. A més, utilitzen Facebook i Twitter per difondre totes aquestes novetats i arribar a més gent. L’ús que en fan dels canals és l’adequat. Només necessiten simplificar els continguts del web i donar més visibilitat a la informació actualitzada i mantenir en un segon pla la de temporades anteriors per garantir una comunicació eficaç amb els visitants i que aquests puguin accedir als continguts desitjats ràpidament.
Recordeu que a Sant Feliu Innova estem a la vostra disposició per assessorar-vos en tot el que necessiteu en matèria de comunicació digital: definir el vostre públic d’interès, els vostres objectius i el missatge que voleu fer arribar al públic; mostrar-vos tècniques de posicionament web perquè els usuaris us trobin més fàcilment; ensenyar-vos a utilitzar les eines digitals més actuals per treballar en línia; donar-vos idees per utilitzar elscodis QR o la realitat augmentada per donar a conèixer el vostre negoci; optimitzar el vostre perfil a Linkedin per treballar la vostra xarxa de contactes i augmentar les oportunitats laborals; ensenyar-vos a crear infografiescreatives que captin l’atenció dels usuaris…us oferim tot un món de possibilitats perquè aconseguiu l’èxit de la mà de les noves tecnologies. Demaneu més informació a tic@santfeliu.cat o al 93 685 80 24.
Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.