Arriba el Sant Feliu Game! el joc de Sant Feliu

Fins al 14 de novembre, els alumnes de 5è i 6è de Sant Feliu tenen l’oportunitat de participar al Sant Feliu Game, una iniciativa promoguda per l’associació local CRIDEM Educa, que pretén fomentar l’esperit emprenedor, la creativitat i la innovació entre els més petits mentre es diverteixen. El concurs consisteix en el disseny d’un videojoc amb diferents escenaris i/o personatges que tinguin relació amb la ciutat. Per fer-ho, hauran de dibuixar en un mural les escenes del joc i enviar-ho per Twitter a @cridemeduca incloent el hashtag #SantFeliuGame. En el següent vídeo podeu consultar totes les instruccions.

Podeu ampliar la informació clicant aquí.

Gràcies a l’equip de Wave Productions per la realització d’aquest vídeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.