Yuzz Sant Feliu present al festival de disseny Creatus Dominus

El passat cap de setmana es va celebrar a Sant Cugat la edició 0 del Creatus Dominus, un festival de dissenyque pretén motivar als més joves de la professió a fer realitat els seus projectes. Organitzat per The Creative Riot i l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat, el festival s’ha presentat com un esdeveniment ideal on compartir idees, afavorir sinergies entre companys i desenvolupar un esperit crític davant tot el que ens envolta. 
I en aquest festival no podia faltar la presència de Yuzz Sant Feliu. Alguns dels equips participants, com Spoony Toons, Electroplasmatic, o Irradia, van tenir l’oportunitat d’exposar els seus projectes al mercat d’idees organitzat dissabte a les portes de la Casa de la Cultura de Sant Cugat, on tothom podia passejar lliurement i conèixer la diversitat de treballs que allà s’exhibien. Va ser en l’acte de germanor entre els centres de Sant Feliu i Sant Cugat celebrat el passat mes de setembre, on quatre dels nostres projectes van ser escollits per participar en aquest mercat d’idees.  

A banda d’aquesta activitat, durant tres dies s’han organitzat diverses conferències, taules rodones i workshops a càrrec de professionals del sector que, mitjançant les seves experiències personals, han aportat una visió complementaria a la dels centres d’estudis. Totes les activitats programades eren gratuïtes, amb l’objectiu de permetre l’assistència a tots aquells joves que no es poden permetre participar en esdeveniments del sector, degut als elevats preus, però demostrant que és possible oferir una programació de qualitat amb experts de primer nivell.    
Des de Sant Feliu Innova donem l’enhorabona als propulsors d’aquesta iniciativa que permet obrir portes als “júniors” i estudiants de l’àmbit del disseny i de la publicitat que volen iniciar-se en aquest món i començar a idear projectes i fer contactes. Esperem tornar-hi l’any que ve amb més yuzzers i nous projectes.      

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.