El projecte de venda en línia de SprintBike

Sprint Bike és una empresa que va néixer a Sant Feliu l’any 2005, venent i reparant bicicletes. Des de llavors han treballat per ser un referent en el món del ciclisme, incorporant producte de qualitat i donant a conèixer aquest esport.
Van iniciar la seva activitat en un petit local a Sant Feliu, però precisament com a conseqüència d’aquest creixement, l’any 2013 es van traslladar a un local més ampli, que els permet oferir millor servei als clients i exposar una bona quantitat de producte.
Però SprintBike encara ha volgut anar més enllà i per poder oferir encara més productes, han decidit crear una botiga en línia. Aquesta botiga en línia els ha de permetre:
  • Arribar a més persones
  • Oferir més producte als seus clients
  • Oferir preus competitius
  • Oferir un servei proper i de qualitat a través d’Internet
Un dels punts clau de la creació d’aquesta botiga en línia és, precisament, l’oportunitat que els dóna Internet de poder disposar d’un catàleg més ampli de producte (peces, recanvis, etc.). D’aquesta manera les limitacions d’espai deixen de ser un problema.

Per aquest motiu, plantegen el sistema de compra a través de la seva botiga en línia des de dos opcions. La primera és la possibilitat que qualsevol persona, des de qualsevol punt del món, pugui visitar la seva botiga, consultar el producte i si li convenç fer la compra. La segona opció és aquells clients que visiten la botiga de Sant Feliu, en busca d’un producte específic i que tot i que no es troba físicament a la botiga, si que està al catàleg de la botiga en línia. Per això es contempla l’opció que la botiga en línia sigui doncs, també, un catàleg que possibiliti oferir una major quantitat de producte i que aquestes compres les pugui realitzar el client a través d’un ordinador que la botiga posarà al seu servei.

Els emprenedors d’aquest projecte de SprintBike han vingut a visitar-nos per tal d’assessorar-se sobre com millorar el contingut del web, pensant en l’usuari i el posicionament i per compartir experiències, dubtes i neguit sobre el comerç electrònic, així com l’ús de les xarxes socials i la creació d’un pla de presència a les xarxes. En formacions realitzades també han pogut compartir la seva experiència amb altres emprenedors i empreses. 

Si els voleu conèixer, els trobareu a:
Botiga a Sant Feliu de Llobregat
Carretera Laureà Miró 44
Telèfon: 936326719
Recordeu que el servei d’assessorament en matèria TIC és un servei gratuït per emprenedors i empreses. Per posar-vos en contacte amb el servei podeu enviar un mail a o a oise@santfeliu.cat o bé per telèfon trucant al 93 685 07 83 i preguntar pel servei. També podeu venir els dilluns de 12:00 a 13:30  a Can Maginàs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.