Gran èxit d’Electroplasmatic al Yuzzday de Madrid

La setmana passada va tenir lloc a Madrid el Yuzzday 2014, la trobada nacional de centres Yuzz, on Sant Feliu no només va fer acte de presència, sinó que va tornar a demostrar un cop més l’alt nivell dels projectes que participen al nostre centre. 
Electroplasmatic Games, l’estudi de videojocs del que ja us hem parlat en altres ocasions, va ser un dels deu guanyadors del concurs nacional de pitch d’aquesta edició. El seu vídeo competia amb 86 més, després d’haver superat una primera selecció en la que es van escollir els millors de cada centre.
Com a premi, l’organització de Yuzz els hi va facilitar un stand on van tenir l’oportunitat d’exposar el seu projecte, Clara, a la resta de participants de tota Espanya i convidar-los a provar l’experiència de la realitat virtual. Les opinions recollides van ser molt positives i sembla que aquest videojoc de terror ambientat a Barcelona tindrà molt bona acollida. 
Finalment, el guanyador del pitch va ser NoMore, amb el seu projecte de pulseres electròniques per mesurar la diabetis. Braibook, de Terrasa, i Metrica6, de Màlaga, van ser els altres dos finalistes.  

A continuació podeu veure el vídeo que van presentar els nois d’Electroplasmatic. Des de Sant Feliu Innova els hi donem l’enhorabona per aquest reconeixement i els animem a continuar treballant de valent per aconseguir més èxits! 
I si us agradaria viure aquesta experiència, envoltar-vos d’altres joves emprenedors i aprendre cada dia de la mà d’experts professionals de primer nivell, estigueu atents perquè aviat començarà una nova edició de Yuzz!
Podeu demanar informació trucant al 93 685 80 24 o escrivint-nos a tic@santfeliu.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.