Millora la teva marca personal amb Linkedin

Com vols mostrar el teu perfil professional? Davant quins professional t’agradaria guanyar visibilitat? Què pots aportar a la teva comunitat professional? Aquestes són algunes de les preguntes que t’has de plantejar a l’hora de crear el teu perfil a Linkedin. 

Actualment, millorar la marca personal i augmentar la xarxa de contactes són un dels objectius més perseguits pels usuaris que venen a Sant Feliu Innova en busca d’assessorament. I no és d’estranyar. Amb més de 300 milions d’usuaris actius, Linkedin ha esdevingut una eina clau a l’hora de treballar el nostre perfil professional, on cada cop són més les empreses que cerquen empleats en detriment d’altres mitjans com els portals de feina.  


Però tenir un perfil a Linkedin no consisteix només en omplir els espais buits amb la nostra experiència i formació i esperar a rebre visites. És molt important ser actiu, especialment en els grups de debat. Aprofita els coneixements i l’experiència que hagis adquirit al llarg del temps per crear i compartir continguts de valor per a la teva comunitat. Has de considerar els grups com un gran aparador on et pots fer veure davant el teu mercat potencial. Als directius els hi agrada constatar que estàs al dia en les tendències del sector i que t’interessa conèixer les opinions d’altres companys de professió.  Un dels darrers assessoraments que hem realitzat sobre Linkedin ha estat per a l’Anna, una jove professional que ha desenvolupat la seva carrera en l’àmbit farmacèutic i volia aprendre a utilitzar aquesta xarxa social per guanyar visibilitat i treballar el networking.  

I a tu? T’agradaria descobrir totes les possibilitats que t’ofereix Linkedin? Doncs vine a visitar-nos i et donarem més consells perquè optimitzis el teu perfil professional i ampliïs les teves oportunitats laborals. Concerta una cita amb nosaltres trucant al 93 685 80 24 o enviant un correu a tic@santfeliu.cat.  

T’hi esperem!    

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.