Claus per crear un bloc d’èxit

Comença un curs carregat de nous assessoraments a Sant Feliu Innova! i sembla que un dels temes que està guanyant cada cop més interès és el de la creació de blocs. T’agradaria fer-ne un però no saps per on començar? Nosaltres t’ajudem!

Una de les visites que hem rebut recentment ha estat la dels membres de l’AMPA de l’escola Verge de la Salut, que necessitaven crear un bloc per mantenir informats a pares i nens sobre la seva activitat. En aquest cas, la millor opció era utilitzar Blogger, l’eina gratuïta de Google que permet realitzar un bloc de manera ràpida i senzilla a partir de plantilles ja pre-dissenyades. Aquesta és una possibilitat, però existeixen altres, i en funció dels objectius que tinguem ens convindrà més escollir una o altre. Però independentment de la plataforma o el disseny que utilitzem, hem de tenir en compte que els continguts han de ser lo més important.


Potser tu també estàs pensant en crear un bloc, ja sigui pel teu negoci o per compartir alguna de les teves aficions amb el món. Si és així, para atenció, perquè a continuació t’expliquem les claus per crear un bloc d’èxit:

1. Escriu sobre un tema que t’apassioni. Recorda que és important garantir una freqüència mínima d’actualització, i això comporta una gran dedicació. Per tant, has de trobar un tema que t’agradi i que et motivi per mantenir-ho actiu i pensar en nous continguts constantment.  

2. Ofereix contingut de valor. Entre els milers i milers d’articles que trobem al web i el poder de decisió que tenen els usuaris, és necessari crear continguts originals i de qualitat per despertar l’interès

3. Mira el que fan els altres. Explora altres blocs del teu sector i inspira’t, agafa idees i aprèn a base de les pràctiques dels altres.  

4. Crea títols atractius. Si no aconsegueix cridar l’atenció, els usuaris no arribaran a llegir les nostres publicacions. El 80% de persones arriben a llegir un article ho fan atretes pel titular.

5. Dona’l a conèixer! Difon la teva activitat a través de les xarxes socials. Twitter i Facebook poden ser els teus grans aliats, però també el boca orella funciona molt bé, així que convida a tothom que coneguis a visitar el teu bloc.

I si necessites un guia que t’ajudi a posar en pràctica tots aquests consells a l’hora de començar el teu bloc, no ho dubtis! Ja saps que pots comptar amb el nostre suport quan vulguis. Només has de concertar una visita trucant al 93 685 80 24 o escrivint-nos un correu a tic@santfeliu.cat. Ens trobaràs a la segona planta de la Torre del Roser.

T’hi esperem!Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.