Yuzz Sant Feliu: elecció dels pitch pel concurs nacional en una sessió d’agermanament amb Sant Cugat

Els nostres emprenedors Yuzz s’han agermanat de nou amb els joves innovadors del centre Yuzz de Sant Cugat, repetint la col·laboració que va iniciar-se l’any passat i que tant profitosa va ser per a tots. I com a primer acte conjunt per a conèixer-se millor es va  fer la votació dels vídeos de presentació dels projectes, dins de la convocatòria de concurs “Este es tu pitch”, on cada participant tenia fins a 2 minuts per explicar la seva idea de negoci. 
 
 
 
 
També es va comptar amb la presència dels organitzadors del festival de disseny “Creatus Dominus” que van voler col·laborar amb els joves emprenedors yuzz oferint a quatre projectes creatius de cada centre yuzz la possibilitat d’aparèixer en l’aparador del seu mercat d’idees ja que aquest esdeveniment suposarà comptar amb el recolzament d’un festival de disseny, creat per donar eines útils i formació als joves talents. 
 
Els assistents van poder visionar tots els vídeos que es presentaven a concurs per després triar els quatre que, de cada centre yuzz, passarien al concurs nacional de Yuzz. Entre tots els 96 vídeos rebuts dels diferents centres Yuzz, la fundació CISE en seleccionarà 10 que tindran l’oportunitat d’exposar els seus projectes de manera presencial dins l’espai “10UPCorners”durant la Trobada Nacional Yuzz
 Els vídeos seleccionats de Sant Feliu van ser els següents:
 
Pel que fa a la presència al festival Creatus Dominus, els projectes seleccionats van ser Spoony Toons, Irradia, Electroplasmatic i On combat. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.