Els dinamitzadors digitals es posen al dia amb Twitter!

Un dels darrers assessoraments col·lectius que hem realitzat a Sant Feliu Innova ha estat per als nous dinamitzadors digitals de Treball als Barris, que recentment s’han incorporat als seus llocs de treball desenvolupant tasques relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).
 
Com a dinamitzadors, pendents de tota l’actualitat que envolta al món de les noves tecnologies, han de ser bons coneixedors del funcionament de les xarxes socials, però també de les eines que ens permeten gestionar-les i de les claus per fer-ne un bon ús d’aquestes, i amb aquest objectiu, varem realitzar un assessorament centrat en Twitter per aprofundir en el coneixement dels principis bàsics que els permetran crear una comunitat virtual participativa on puguin establir una comunicació eficaç.
 
Aquesta sessió recolza els seus coneixements previs en Twitter, la xarxa social que ja compta amb més de 255 milions d’usuaris arreu del món, i els hi serà d’utilitat per començar a difondre tota l’actualitat de Sant Feliu i informar-nos dels seus avenços com a dinamitzadors digitals
 
Si vosaltres també esteu interessats en aprofitar al màxim totes les funcionalitats que ofereixen Twitter i la resta de xarxes socials, veniu a visitar-nos a l’espai Co-Work-TIC de la Torre del Roser. El nostre equip us assessorarà i acompanyarà en el que necessiteu (formació, networking, metodologies de treball…). Podeu concertar una trobada amb nosaltres al telèfon 936858024 o enviant un correu electrònic a tic@santfeliu.cat.
 
Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.