Yuzz Sant Feliu al Congrés Catalunya Empren

El dia 16 de juliol al matí es va celebrar el Congrés Catalunya Empren i el XIX fòrum d’inversió d’Acció al Palau de Congressos de Catalunya. 21 startups finalistes havien sigut escollides prèviament en tres sectors diferenciats: Ciències de la vida i la salut, TIC i Altres Tecnologies.
Desprès de fer un petit pitch davant dels inversors d’un minut per projecte, el jurat va decidir quines serien les 9 startups que passaven a la segona ronda i podien optar al premi. Finalment se’l va emportar el projecte Red Points, que innova amb un nou sistema per protegir la reputació de persones i marques a la xarxa, i lluita contra la pirateria o l’ús indegut de perfils o documents.
Alguns dels participants del programa Yuzz vam assistir al congrés en busca de nous contactes i experiències per millorar les nostres idees. És el cas de l’equip d’Electroplasmatic, la Vanessa de Obvius People o jo mateixa, en representació del projecte Tehago.com. Va ser una jornada molt profitosa per a tots nosaltres i ja estem esperant poder assistir a un altre esdeveniment tant motivant per a nous emprenedors com nosaltres.
Bárbara López,
Tehago.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.