Assessorament en comunicació digital per a professionals de l’esport

Com ja sabeu, a Sant Feliu Innova oferim servei d’assessorament personalitzat i adaptat a les necessitats de cada empresa, entitat o persona que acut a nosaltres. En aquest sentit, la darrera visita que hem tingut ha estat la d’en Francesc Berdaguer, coordinador de les lligues de futbol 7 del Baix Llobregat, que necessitava aprendre el funcionament bàsic d’una pàgina de Facebook corporativa i rebre alguns consells per mantenir-la actualitzada i garantir una comunicació eficaçamb els usuaris a l’hora de realitzar tasques de difusió, captació i promoció en aquesta xarxa social. 


A més, va aprofitar l’ocasió per aprendre a crear un bon perfil de Linkedin, que li ajudarà a obtenir major visibilitat entre els professionals del seu àmbit i aconseguir millors oportunitats laborals. I és que al igual que en altres sectors d’activitat, quan es tracta de l’àmbit esportiu també és molt important tenir cura del perfil professional i ser rigorosos a l’hora de gestionar un perfil de Linkedin, treballant la xarxa de contactes i fent aportacions positives que enriqueixin el coneixement col·lectiu de la comunitat.

Ja ho sabeu, tant si us dediqueu a l’esport com a qualsevol altre àmbit, si esteu interessats en aprendre a treure profit de les xarxes socials, veniu a visitar-nos a la segona planta de la Torredel Roser. El nostre equip us assessorarà i acompanyarà en el que necessiteu(formació, networking, metodologies de treball…). Podeu concertar una trobada amb nosaltres al telèfon 936858024 o enviant un correu electrònic a tic@santfeliu.cat.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.