Consells pràctics per millorar una pàgina de Facebook de la mà de Fimocuki

La setmana passada varem rebre la visita de la Noemi, una jove emprenedora que des de fa un temps està rendibilitzant la seva afició per les manualitats de fimo sota el nom de Fimocuki i vol millorar la seva pàgina de Facebook per aconseguir més repercussió.

La Noemí ha aprés a realitzar aquestes laborioses manualitats de forma autodidacta i dissenya tot tipus de bijuteria, clauers i accessoris pel telèfon mòbil sota demanda i a gust del client. En el seu cas, una pàgina de Facebook és la plataforma ideal per començar a donar visibilitat a les seves creacions i aconseguir més vendes, i amb aquest objectiu ha vingut a visitar-nos perquè li donem un cop de mà. 
Quan el que es vol aconseguir són més vendes mitjançant les xarxes socials, com és el cas de Fimocuki, és molt important tenir cura de la imatge. Un usuari no pararà atenció a un producte si les fotografies són de baixa qualitat i no se n’aprecien els detalls. A més, a vegades es comet l’error de voler donar molta informació del que oferim, quan realment resulta molt més eficaç utilitzar un missatge breu i clar que sigui atractiu, que molts de llargs que despistin als usuaris.  


Si tu també necessites consells pràctics per crear o millorar la teva pàgina de Facebook i aconseguir-ne major repercussió, augmentar les teves vendes, o simplement donar-te a conèixer, no dubtis en demanar cita amb nosaltres. T’atendrem amb molt de gust! Ens trobaràs a la segona planta de la Torre del Roser. Pots trucar-nos al 93 685 80 24 o escriure’ns a tic@santfeliu.cat.
T’hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.