El soroll del treball. Al networking del Biz Barcelona.

Soc la Bea Jiménez i presento al Yuzz un joc per interpretar les fonts històriques d’una manera divertida. El passat dijous 5 de juny alguns membres del Yuzz vam fer una excursió. No, no vam anar a cap museu, encara que trobo que podria ser la següent sortida, vam anar a Biz Barcelona.
Biz és un esdeveniment adreçat a PIMES i emprenedors on altres empresaris comparteixen els seus coneixements amb conferències i tallers sobre emprenedoria. També és una fira on empreses dedicades a assessorar o complementar altres projectes ofereixen el seu producte o servei.
En definitiva, Biz és un punt de trobada de persones amb projectes en diferents nivells de desenvolupament i Biz és també el soroll que fan les abelles d’un eixam quan treballen. Això és el que ens va tocar fer al networking “La Colmena” .
L’objectiu era connectar amb persones d’una manera eficaç, és a dir, sortir de l’activitat amb un contacte que t’interessés realment i que no es quedés en una targeta a un calaix. La fórmula que van proposar consistia en una pregunta: “¿Conoces a alguien que…?” però la feina de recerca d’aquells contactes no la feies tu.
Vam fer “eixams” de cinc persones i durant uns minuts una d’aquestes persones es convertia en l’abella reina. Ella havia de donar-li la seva pregunta a una altra abella de l’eixam i aquesta treballar amb energia per aconseguir els contactes de la seva reina. El resultat va ser moviment frenètic, fins i tot algun accident i moltes targetes amb la promesa d’enviar un correu amb el contacte d’aquella persona que coneixies. 
L’experiència va ser molt interessant i la dinàmica encertada. Vam haver de fer un exercici important de pensar en què necessitàvem en uns minuts i vam poder veure que la mateixa energia i entusiasme que es necessitava a la dinàmica la necessitarem per aixecar el nostre projecte. Tenir una bona xarxa de contactes és imprescindible per iniciar un projecte i participar en una activitat com aquesta ha estat una bona oportunitat.
Beatriz Jiménez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.