Els nostres emprenedors ens visiten a l’stand de l’Smart City Expo

Del 19 al 21 de novembre Sant Feliu Innova ha tingut un lloc dins l’estand de la Diputació de Barcelona de l’Smart City Expo, conjuntament amb els municipis de Sant Cugat del Vallés, Sabadell i Viladecans. Hem pogut presentar-hi el nostre espai de coworking, Co-work-TIC i algunes de les propostes innovadores de ciutat que estem recolzant. També hem tingut la visita d’un dels emprenedors que hem assessorat darrerament des de Sant Feliu Innova, en Mauro Pizzuto, que té en marxa diferents iniciatives de negoci. En Mauro ha creat l’empresa Exdoc,  especialitzada en importació i exportació de productes i serveis i està apostant per crear convenis de col·laboració locals entre empreses del nostre municipi i d’Argentina.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.