Nova empresa de serveis educatius: més negocis que utilitzen les TIC

Gaudim, Serveis Educatius, culturals i de lleure és una nova empresa nascuda recentment de la mà de dues emprenedores santfeliuenques.

Per tal de poder fer el seu propi web, tenir presència a les xarxes socials i usar les TIC en el seu dia a dia, s’han reunit diverses vegades amb el Servei de Dinamització Digital i aquí en teniu el resultat: 

A més a més han incorporat Google Apps  en la gestió diària del negoci, usant calendaris, gestionant el correu i compartint documents entre col·laboradors i clients.

L’empresa neix per donar suport educatiu a les famílies, intentant conciliar la vida familiar amb la vida laboral, entenent el lleure com a complement fonamental en la formació dels infants. Les seves activitats es fonamenten en quatre pilars:

  • Tecnològic
  • Creatiu
  • Lingüístic
  • Ecològic i medi ambiental

Ofereixen serveis de menjador escolar, extraescolars al temps de migdia o tarda, acollida, reforç escolar i casals de vacances. Aquests últims van dirigits tant a escoles com a empreses i organitzacions, oferint la possibilitat de desenvolupar l’activitat en instal·lacions de l’empresa, per tal de facilitar la conciliació laboral i familiar.

El servei d’assessorament personalitzat en matèria de Tecnologies de la Informació i al Comunicació (TIC), ofert pel Servei d’Informació i Suport empresarial de l’Ajuntament de Sant Feliu, està a l’abast d’emprenedors i empreses de Sant Feliu. Si hi esteu interessats només cal que demaneu cita prèvia a oise@santfeliu.cat o trucant al 936850783.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.