Eines d’anàlisi per a definir una idea de negoci

Si teniu una idea emprenedora, des del web  de la Dirección General de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa (DGIPYME) trobareu eines d’anàlisi al vostre abast que us poden ser molt útils per a definir la vostra idea de negoci.

Un test d’autodiagnòstic per avaluar la vostra capacitat emprenedora
– Una guia per a realitzar el vostre Pla d’Empresa
– Un joc de simulació on line on podeu crear una empresa del sector que us sembli més atractiu i anar resolent dubtes, problemes i proves que us marcarà el dia a dia del vostre negoci. En cada punt a més hi ha accés a definicions i bibliografia per ampliar coneixements.
– Una eina d’autodiagnòstic per l’accès a nous mercats mitjançant la internacionalització


Si vols conèixer totes les facilitats que a més a més tens al teu abast en innovació i tecnologia (xarxes socials, eines col·laboratives,…) vine a assessorar-te amb nosaltres a Sant Feliu On Line. Posa’t en contacte amb nosaltres al telf 93 685 80 24 o al correu electrònic tic@santfeliu.cat

    

  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.