Joves emprenedors TIC, us interessa!

L’Ajuntament de Sant Feliu Llobregat i la Fundació Banesto han signat un acord perquè Sant Feliu sigui una de les seus on es desenvoluparà Yuzz, el concurs de talent jove amb idees de base tecnològica.

Gràcies a aquest projecte, 20 emprenedors joves (d’entre 16 i 30 anys), de Sant Feliu podran treballar en la concreció dels seus projectes empresarials de base tecnològica. Durant sis mesos, des de novembre 2012 fins a l’estiu de 2013, gaudiran de formació i assessorament, a la vegada que treballaran en el desenvolupament de projectes i models de negoci innovadors per garantir l’èxit de la seva idea en el mercat.

Un cop finalitzat aquest procés de desenvolupament al centre, el millor projecte de la seu de Sant Feliu realitzarà un viatge el juliol del 2013 a Silicon Valley (Califòrnia) i, durant el darrer trimestre de l’any els tres projectes més brillants de tots els centres Yuzz de tot l’Estat rebran una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per contribuir a fer realitat la seva idea empresarial.

Les persones interessades heu de fer la inscripció a través del formulari en línia . Teniu temps fins el 31 d’octubre.

Per ampliar informació podeu contactar amb el centre Yuzz Sant Feliu:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.