Espai d’innovació a la 33à Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

Els dies 11, 12 i 13 de maig dins del marc de les Festes de Primavera, es va celebrar la 33à Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat que té com a objectius potenciar i promoure l’activitat econòmica de la ciutat i fer partícips els visitants dels productes de diversos sectors que es fabriquen o es distribueixen a la ciutat i dels serveis que s’hi ofereixen.

Aquest any com a novetat es va crear l’Espai d’Innovació i indústria local, a la plaça de la Vila, per tal de potenciar la participació de la indústria local a la Fira i fer visible les seves activitats a la ciutadania, així com afavorir la col·laboració público-privada.

En aquest espai varem trobar una mostra d’empreses locals que aposten  per la innovació de productes i/o serveis, un tast dels projectes innovadors del teixit emprenedor de la ciutat, així com diverses activitats adreçades al públic
Varem veure empreses locals que treballen la innovació com són Almirall que fa recerca i investigació productes farmacèutics, Dallant que és innovació i creativitat en les aromes alimentàries, Bicicletes Monty que fa bicicletes elèctriques i Comercial Ceramista Gaya que treballa la innovació en el bany. La Delegació del Baix Llobregat de la patronal PIMEC també va ser-hi present com a entitat que recolza a la petita i mitjana empresa en tots els àmbits de la seva activitat.
Dos projectes emprenedors van fer de Sant Feliu el centre de  la innovació i tecnologia durant uns dies.
  • Subamrins Ictineu amb la maqueta a escala gairebé real del submari Ictineu 3 va atraure la curiositat de grans i petits que passaven per la plaça. Aquest prototip de submarí tindrà capacitat per baixar fins a 1.200 m de profunditat. En un futur pot esdevenir una eina imprescindible per a qualsevol exploració i experiment científic que es realitzi sota el mar. 

                                          
  • Musa Aircraft va portar la maqueta a escala reduida de la seva avioneta biplaça d’ús comercial i esportiu, innovadora tant pel disseny aerodinòmic, com per la tecnologia utilitzada i a més a més plegable per poder-la transportar en un remolc de cotxe!!!

En el mateix Espai d’Innovació trobavem l’Estand Sant Feliu INNOVA on persones emprenedores i empreses locals, i experts del món educatiu i social, ens ofereien activitats dinamitzades per l’associació sense ànim de lucre XARCONT que promou la innovació i les TIC. Es varen organitzar més de 35 activitats lligades a la innovació en les TIC, en l’educació, en l’àmbit social, aplicada a les empreses, així com casos de bones pràctiques. Programa activitats Estand Sant Feliu INNOVA.
L’estand va ser el punt de trobada de la Ruta interactiva geolocalitzada. L’empresa Cirkana ens va oferir mitjançant una aplicació per a smartphone  una ruta per conèixer les activitats del recinte de les Festes de Primavera mitjançant un joc amb què podiem guanyar un tablet Samsung Galaxy Tab 7”!!
Esperem que passèssiu una bona estona en aquest Espai!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.