Convocatòria oberta a la IV edició dels Premis Innovacat

L’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu i cinc de les empreses més importants de la comarca d’Osona (Benito, Bon Preu, Girbau, La Farga Group i Casa Tarradellas) organitzen la quarta edició dels premis Innovacat.

Qui hi pot participar?

Els premis estan oberts a qualsevol empresa que actualment estiguin desenvolupant o vulgui desenvolupar nous projectes empresarials que incideixen en el desenvolupament i la modernització del teixit empresarial d’Osona.

Quins són els objectius del premi?

Innovacat neix amb la vocació de fomentar la innovació i l’activitat de valor afegit. Amb aquests premis es vol:

  • Contribuir al desenvolupament del teixit empresarial d’Osona, amb la promoció d’activitats econòmiques que suposin una aportació de valor afegit i la generació d’ocupació de qualitat.
  • Fomentar l’esperit innovador de les empreses així com les iniciatives innovadores per tal de consolidar i modernitzar el teixit empresarial d’Osona.
  • Estimular el creixement de les empreses amb projectes de futur i amb capacitat d’assimilar els canvis d’un entorn global i competitiu.
Categories i premis

Aquests premis consten de dues categories:

  • Premi Empresa Avança, per a empreses innovadores de més de 5 anys d’activitat que destaquin per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats, per obrir noves línies de negoci, nous projectes. Dotació: 20.000 €
  •  Premi Empresa Jove, per a empreses innovadores de recent creació, de fins a 5 anys d’activitat, que destaquin per la seva capacitat d’expansió i creixement, pels seus nous projectes i/o per la innovació aplicada en nous productes. Dotació: 12.000 €

 A més a més els premiats de les dues categories rebran el premi Viatge Innovacat, un viatge empresarial fet a mida per a l’empresa guanyadora per conèixer de primera mà les tendències del seu sector, incorporar noves idees per innovar, fomentar la cooperació i ampliar la visió de l’empresa.


A més a més, els Premis Innovacat inclouen 5 premis de 20h d’assessorament personalitzat, realitzat presencialment a l’empresa seleccionada, de la mà de professionals experts en diferents matèries.

Inscripcions

Al web dels premis Innovacat trobaràs tota la informació sobre els premis i el procés d’inscripció. La convocatòria està oberta fins el 30 d’abril de 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.