Nova emprenedora a la xarxa. DiverAprendiendo: tallers creatius per nens

Wendy Maichel Garcia és una emprenedora santfeliuenca que està impulsant el projecte DiverAprendiendo, una empresa que vol desenvolupar la creativitat dels infants a través del joc.

A partir de la idea que els nens són el que veuen i aprenen el que viuen, des de DiverAprendiendo es veuen els infants com a futurs adults feliços. Per això es potencien les seves idees, ajudant-los a desenvolupar-les amb els seus propis recursos i en total llibertat.

DiverAprendiendo estrena web, un web que la Wendy ha creat acollint-se al projecte Conecta tu Negocio i que tal com ens va explicar en el seminari de presentació d’aquest projecte, és “una senzilla forma de disposar d’un web per donar a conèixer i promocionar el negoci i el projecte educatiu que realitza“.

En aquest projecte l’art, la creativitat, la imatge, el protagonisme dels infants i de les famílies que hi participen i el treball en xarxa, són elements claus. Això mateix es trasllada a Internet, a través d’un web molt visual que es complementa amb la publicació de contingut multimèdia i espais de participació i comunicació.

 
A més a més el web mostra i enllaça amb altres projectes que treballen en la mateixa línia, amb alguns dels quals ha col·laborat o que ofereixen interessants recursos i activitats per infants i famílies. Alguns d’aquests projectes són resultat d’una interessant combinació d’educació, TIC i creativitat, com ElGlobus Vermell, un col·lectiu que té per objectiu fomentar el coneixement de la ciutat i l’arquitectura entre els no-arquitectes o Cuéntame una Opera, “el rincón para escuchar la música de los grandes compositores desde la infancia“. 

Des del servei d’assessorament en matèria TIC que l’Ajuntament ofereix a emprenedors i empreses, hem donat suport a aquets projecte en al definició de l’estratègia de presència a la xarxa i la creació del web. Us recordem que el servei d’assessorament en matèria TIC per empreses i emprenedor@s és un servei municipal que l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat posa al vostre abast per ajudar a empreses i emprenedors a aplicar Internet i les TIC al negoci. Si  hi esteu interessats podeu posar-vos en contacte amb el servei per mail a oise@santfeliu.cat o bé per telèfon trucant al 93 685 07 83.
 

5 pensaments sobre “Nova emprenedora a la xarxa. DiverAprendiendo: tallers creatius per nens

 1. Convido a tots a animar desenvolupar la vostra idees d'idees de negoci sense por, de la mà de l'equip de Can Maginàs, l'estimadíssim Sr Fernando Pazos, Mar Cots, Verónica …, entre tots ens ajuden i ens porten de la mà a fer realitat els nostres somnis de negoci!
  Sense ells, DiverAprendiendo probablement, avui encara no hagués pogut néixer i en canvi al març 2012, complim el nostre 1er aniversari =)
  Gràcies, moltes gràcies!

  Invito a todos a animarse y lanzarse, desarrollar vuestra ideas de ideas de negocio sin miedo, de la mano del equipo de Can Maginás, del queridísimo Sr Fernando Pazos, Mar Cots, Verónica…, entre todos nos ayudan y nos llevan de la mano a hacer realidad nuestros sueños de negocio!!!
  Sin ellos, DiverAprendiendo probablemente, hoy aún no hubiera podido nacer y en cambio en Marzo 2012, cumplimos nuestro 1er aniversario =)
  Gracias, muchas gracias!!!

  M'agrada

 2. Gràcies Wendy per la teva aportació. És una alegria saber que ja estem d'aniversari emprenedor 😉

  L'experiència d'aquells que us animeu a tirar endavant nous projectes és molt interessant per aquells que hi donen voltes.

  Felicitats!!

  M'agrada

 3. tot i que pensar en futurs adults feliços, ens pot sonar ambiciós en el temps que correm, crec sincerament que no hi ha res més bonic que traçar dolços somriures de colors als més petits, només per això enhorabona per la proposta.
  el joc ens permet entrar a l'imaginari de l'infant, de fer dansar la seva imaginació, de dibuixar les seves pròpies emocions i partir d'aquí descobrir un nou món. I està clar, que si aquest és dolç, tendre, de colors, variat…sempre, no se si serà més feliç, però sense dubte més enriquidor.
  sempre és un plaer descobrir que encara hi ha gent que te en compte el nen, i que ell només ell és el centre de qualsevol interveció educativa.
  i ara a crear somnis…
  bona nit!

  M'agrada

 4. La veritat és que per ser emprenedor en els temps que corren s'ha de tenir una gran il.lusió i ser conscients del gran esforç que portar el projecte endevant representarà.

  Gràcies als professionals de les TIC moltes de les tarees que hem d'afrontar es fan més fàcils.

  Ànims per a tots ells, emprenedors i professionals de les TIC, per fer-nos pensar als demès que que encara es poden portar endavant els nostres somnis d'una forma o unaltre.

  Salutacions

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.