El Projecte d’Emprenedoria Corporativa 2012 d’Innobaix: una oportunitat per a empreses i emprenedors del Baix Llobregat

El Projecte d’Emprenedoria Corporativa 2012 impulsat per Innobaix pretén generar una plataforma entre les empreses i entitats del Baix Llobregat, per fer néixer o desenvolupar empreses d’impacte en el territori en valor, facturació i en ocupació; i a la vegada generar networking entre les empreses participants.

Aquest projecte parteix de la idea que la combinació de les competències de diferents empreses poden fer els projectes més competitius. La suma de temps, xarxa, talent i recursos ha d’ajudar a fer sortir del calaix projectes de grans i petites empreses.

El proper dimarts 21 de febrer, a les 10 h al Citilab de Cornellà, INNOBAIX presentarà el Projecte d’Emprenedoria Corporativa 2012 a totes aquelles empreses de la comarca que tinguin interès en participar-hi. Per assistir cal confirmar presència prèviament a l’adreça electrònica innobaix@innobaix.cat

Consulta tota la informació del Projecte d’Emprenedoria Corporativa 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.