Seminari: Treball al núvol (cloudcomputing): eines a la xarxa per a tasques quotidianes

El pròxim dijous 9 de febrer realitzarem el seminari “treball al núvol (cloudcomputing): eines a la xarxa per a tasques quotidianes“, adreçat a empreses, professionals i persones emprenedores què volen conèixer les possibilitats d’eines de treball en línia.

De què parlem quan parlem de cloudcomputing? Que vol dir treballar al núvol? Coneixerem eines i recursos existents a la xarxa que ens poden facilitar la nostra tasca diària, millorar l’organització, el treball en xarxa i col·laboratiu o el teletreball. També veurem aspectes a tenir en compte, com garanties necessàries per l’usuari. 

És molt recent, per exemple, el tancament de Megaupload, un servei usat per molts per compartir arxius multimèdia (pel·lícules, música, sèries, …) però també una eina de treball per molta gent. Poden ser realment útils aquestes eines a la nostra empresa i treball quotidià? Com es tracta el tema de la seguretat? Traslladem l’oficina a la xarxa?

Dades del seminari: 

  • Data: dijous 9 de febrer
  • Horari: de 9:00 a 11:30
  • Lloc de realització: Aula Sant Feliu.

Més informació i inscripcions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.