Camins per tots: emprenedores que comencen a caminar a Sant Feliu

La Lola i la Maime són dues emprenedores de Sant Feliu que porten temps treballant en un projecte empresarial que aviat veurà la llum: Camins per tots.

Camins per Tots, organitza activitats d’oci pensades perquè pugui participar-hi qualsevol persona, amb les mateixes inquietuds, sense que suposi un impediment les possibles limitacions físiques, el col·lectiu o grup al que pertanyi. En resum, volen ajudar a trencar barreres a través d’activitats de lleure integradores.

Aquestes dues emprenedores santfeliuenques han passat pel servei d’assessorament en matèria TIC que l’Ajuntament ofereix a emprenedors i empreses, des d’on els hem donat suport en la creació del web, a través del projecte Conecta tu Negocio, del que ja us hem parlat. També han participat en el projecte de cooperativisme per a dones, desenvolupat des de l’Oficina de Fem Barri i el departament de promoció econòmica, des d’on se les ha acompanyat en la gestació del projecte i elaboració del pla d’empresa.

Si les vols conèixer en persona tens l’oportunitat de fer-ho, tot ballant, perquè  han organitzat una festa de presentació amb un taller de salsa “para torpes y no tanto. L’acte tindrà lloc al Casal de la Gent Gran, el dissabte 4 de febrer, de 21:00 a 23:00.

També pots conèixer i seguir de prop el projecte a través d’Internet,  al web i al blog de Camins per tots.

Us recordem que el servei d’assessorament en matèria TIC per empreses i emprenedor@s és un servei municipal que l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat posa al vostre abast per ajudar a empreses i emprenedors a aplicar Internet i les TIC al negoci. Si  hi esteu interessats podeu posar-vos en contacte amb el servei per mail a oise@santfeliu.cat o bé per telèfon trucant al 93 685 07 83.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.