Ferransa, una gestoria molt present a la xarxa

Ferransa Asesores és una nova gestoria i assessoria que s’acaba de posar en marxa a Sant Feliu de Llobregat.

Des d’un principi han tingut clara la seva aposta de comunicació a través d’Internet, un canal que han considerat prioritari per tal de donar-se a conèixer i comunicar-se. Més enllà de disposar d’un espai on donar informació bàsica de l’empresa, han volgut oferir un web útil per nous emprenedors, empresaris i professionals ha estat un dels primers objectius.

En nuestra gestoría en Sant Feliu de Llobregat trabajamos en la elaboración de esta web para que sea una herramienta útil de consulta para todos aquellos nuevos emprendedores, empresarios y profesionales que necesiten información y recursos en temas clave en su proyecto empresarial.

Des del Servei d’assessorament en matèria TIC per empreses i emprenedors hem acompanyat Ferransa en el disseny de l’estratègia de presència a la xarxa, assessorant-los en matèria de creació de pàgines web, xarxes socials i posicionament.

El primer pas ha estat la creació del web, creat amb WordPress i que incorpora un blog que li facilita donar resposta a l’objectiu de donar informació útil i actualitzada a emprenedors, empresaris i professionals.

A més a més del web, Ferransa també té presència a les xarxes socials a Facebook, Twitter i Linkedin, espais que li ofereixen un canal de comunicació directa i de proximitat amb clients i possibles clients, així com establir relacions amb altres professionals i fer networking.

Us recordem que el servei d’assessorament en matèria TIC per empreses i emprenedor@s és un servei municipal que l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat posa al vostre abast per ajudar a empreses i emprenedors a aplicar Internet i les TIC al negoci. Si  hi esteu interessats podeu posar-vos en contacte amb el servei per mail a oise@santfeliu.cat o bé per telèfon trucant al 93 685 07 83.

Un pensament sobre “Ferransa, una gestoria molt present a la xarxa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.